Sport

Messi, Cristiano Ronaldo sau Mbappe? Cine va fi “Moș Crăciun” în Metaverse

În Metaverse se va anunța un alt fel de "Moș Crăciun", iar în locul acestuia ar putea fi un jucător de fotbal precum Messi, Cristiano Ronaldo sau Mbappe.
23.12.2023 | 19:40
Messi Cristiano Ronaldo sau Mbappe Cine va fi Mos Craciun in Metaverse
În Metaverse se va anunța un alt fel de "Moș Crăciun", iar în locul acestuia ar putea fi un jucător de fotbal precum Messi, Cristiano Ronaldo sau Mbappe. Sursa Foto: X (Twitter)
ADVERTISEMENT

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Kylian Mbappe ar putea fi noul “Moș Crăciun” din Metaverse. Spațiul digital anunță un filmuleț special înaintea celei mai cunoscute sărbători din lume, iar atunci va apărea cel mai bun jucător din toate timpurile, costumat în Moș Crăciun.

Messi, Cristiano Ronaldo sau Mbappe? Cine va fi “Moș Crăciun” în Metaverse

În Metaverse nu va fi Moș Crăciun. Potrivit celor de la Marca, de data aceasta, va apărea adevăratul “GOAT” (n.r. Greatest of All Time – cel mai bun din toate timpurile) al fotbalului și va fi anunțat lumii virtuale.

ADVERTISEMENT

Până atunci, fanii sunt lăsați să ghicească cine ar putea fi jucătorul misterios și au fost postate o serie de poze din filmulețul special care să îi ajute să intuiască răspunsul corect. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Kylian Mbappe ar putea fi variantele câștigătoare.

Totul a început o dată cu asocierea companiei Guardians of the Ball (GOB) cu Metaverse. Aceștia au lansat o platformă virtuală revoluționară care este concepută pentru a transforma experiența de fotbal la nivel mondial în VR.

ADVERTISEMENT

Iar pentru a face marele anunț oficial, aceștia au decis să facă un filmuleț special prin care vor anunța și “GOAT-ul” în costum de Moș Crăciun. Jucătorul va deveni un personaj valabil pentru toți cei care vor să experimenteze fotbalul în VR prin platforma oferită de cei de la GOB.

Transfer de top pentru Inter Miami! Messi, din nou coleg cu fostul atacant al Barcelonei

Luis Suarez a evoluat timp de șase sezoane la Barcelona, unde a fost coleg cu Lionel Messi. Pe lângă relația pe care au avut-o în teren, Suarez și Messi au devenit prieteni de familie și nu puține au fost momentele în care cele două staruri au mers în vacanțe împreună.

ADVERTISEMENT

Luis Suarez a părăsit-o pe Barcelona în iulie 2020 când a semnat cu Atletico Madrid. Un sezon mai târziu, Messi avea să plece de pe Camp Nou pentru a semna cu PSG. Totuși, cei doi fotbaliști vor fi din nou colegi la Inter Miami.

Luis Suarez mai are contract cu Gremio Porto Alegre până la sfârșitul anului. Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că atacantul uruguayan a semnat cu Inter Miami în cursul zilei de vineri, 22 decembrie. Atacantul a acceptat un contract valabil până la finalul anului 2024.

ADVERTISEMENT