Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mi-a trimis mesaj”. Arbitrul despre care Becali dezvăluie că și-a cerut scuze

Gigi Becali s-a plâns în mai multe rânduri de arbitraje nefavorabile. Un exemplu concret este duelul contra Rapidului din sezonul trecut. Atunci, Feșnic a fost luat la țintă de patronul FCSB-ului.
03.11.2023 | 07:55
Mia trimis mesaj Arbitrul despre care Becali dezvaluie ca sia cerut scuze
Gigi Becali nu mai este suparat pe Fesnic. Arbitrul si-a cerut iertare. foto: sportpicutres.eu
ADVERTISEMENT

FCSB ocupă primul loc în Superligă cu 31 de puncte și are un singur meci pierdut în acest sezon. De cealaltă parte, Rapid este pe 3, cu 26 de puncte. Becali a vorbit despre duelul pierdut în sezonul trecut contra giuleștenilor, atunci când Feșnic a greșit decisiv în favoarea echipei lui Șucu.

Becali l-a iertat pe Feșnic

“Și Petrescu a avut prietenii, dar Petrescu de vreo 10 ani arbitrează, nu mai are mama, nu mai are tata. Acela de exemplu, Feșnic. Feșnic este un arbitru bun, omul și-a dat seama că a greșit.

ADVERTISEMENT

Mi-a trimis și mesaje să îl iert. A zis că mă înțelege, mi-a trimis vorbă. Eu i-am trimis mesaje lui. A zis domne îl înțeleg, spune-i să mă ierte, am greșit. Dacă și-a cerut omul iertare. Când este unul tăcut și te mai dă și la comisii, acela este un om de jagardea”, a spus Gigi Becali.

Derby-ul dintre FCSB și Rapid se apropie cu pași rapizi, iar cele două formații sunt mai apropiate ca valoare ca niciodată. Rapid a progresat enorm sub bagheta lui Bergodi, iar o victorie cu FCSB ar micșora diferența dintre cele două echipe la 2 lungimi.

ADVERTISEMENT

Feșnic și-a recunoscut vina

Horațiu Feșnic a greșit decisiv în duelul din sezonul trecut dintre Rapid și FCSB. Atunci, centralul nu l-a eliminat pe Onea în urma unui fault dur, iar echipa lui Gigi Becali a pierdut puncte importante în lupta pentru titlu. În acest sezon, trupa lui Charalambous a început tare campionatul și are un singur meci pierdut în 14 etape.

“Adică ăla care știe ce mizerie face, te mai dă și la comisie, ăla e om de jagardea. Adică când el știe ce mizerie face, e jagardea. Dar Feșnic putea să dea la comisii. Că i-am dat mesaje noaptea. Omul a avut bunul simț să zică că a greșit și să nu dea la comisii.

ADVERTISEMENT

Îl consider om drept, eu consider că Feșnic a greșit atunci cu Rapid, nu a avut vreo intenție. Nu știu, poate să arbitreze, nu am nicio treabă. Când omul își cere iertare, dar când ăla e pervers și viclean, te mai dă și la comisii. Nu are caracter”, a completat Gigi Becali.

Rapid se încălzește pentru derby-ul cu FCSB. Formația condusă de Bergodi va merge în Ghencea acolo unde o așteaptă CSA, în cupă. Giuleștenii vin cu moral după ce au reușit o victorie spectaculoasă în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în exclusivitate, de la 10:30, în direct, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali nu mai e suparat pe Fesnic

ADVERTISEMENT