Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mi s-a părut gelos”. Florin Manea comentează „hate”-urile despre transferul lui Drăgușin și îi ridică statuie lui Hagi!

Florin Manea a comentat valul de hate despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Impresarul internaționalului român îi face statuie lui Gică Hagi.
25.01.2024 | 22:26
Mi sa parut gelos Florin Manea comenteaza hateurile despre transferul lui Dragusin si ii ridica statuie lui Hagi
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin s-a transferat de la Genoa la Tottenham pentru 30 de milioane de euro, însă mutarea internaționalului român nu a fost văzut de toți cu ochi buni. Florin Manea a comentat valul de hate despre mutarea stoperului școlit la Juventus Torino la FANATIK SUPERLIGA.

„Mi s-a părut gelos”. Florin Manea comentează „hate”-urile despre transferul lui Drăgușin și îi ridică statuie lui Hagi!

Florin Manea i-a taxat pe Gică Popescu, Florin Răducioiu și Răzvan Raț pentru declarații despre Radu Drăgușin la FANATIK SUPERLIGA. Agentul internaționalului român îi ridică statuie lui Gică Hagi pentru modul în care a reacționat după ce s-a realizat transferul la Spurs.

ADVERTISEMENT

„Nici mie nu mi-a plăcut ce a spus (n.r. Gică Popescu), nu poți să spui că ai uitat de el. Pentru mine contează că Gică Hagi ne-a felicitat. De ce să spună Răducioiu, Hagi și mulți, mulți și-au schimbat declarațiile. Dacă te uiți la declarațiile pe care le dădeau și ce dau acum e complet diferit.

Ce să zic, mă ambiționează ca Radu să munceasă mai mult. Radu nu prea citește. Din păcate te auzeam în emisiune, s-au luat de fetița Andrei, ce să mai vorbim dacă se ia de Radu. Din păcate, suntem un popor mai gelos. Mi s-a părut gelos, nu ai cum să nu îl pui în primii 5 la fotbalistul anului, toată lumea a votat.

ADVERTISEMENT

Vorbeau de Ghiță, că nu avem apărare înainte, chiar îl excludea. Nu știu, o fi gelos. A fost unul dintre cei mai buni jucători cu Juventus, din păcate ziarele din România se iau după Sofascore care e un alogoritm, nu vede nimeni meciul. Calculează pasa de un metru și de 5 de cm.

După meciul cu Juventus apare știre: «Radu Drăgușin, al treilea cel mai slab de pe teren», apare Gazzeta dello sport «cel mai bun după teren» și au schimbat știrea. Dacă tot suntem români, dacă tot avem unul, să apară la noi că e cel mai bun”, a spus Manea la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Florin Manea: „Cei din afară l-au debutat mereu înaintea noastră, cei de afară l-au apreciat”

Florin Manea a scos în evidență că Radu Drăgușin a fost mai bine tratat de-a lungul timpului în străinătate decât în România. Acesta a dezvăluit și un dialog savuros cu Valeriu Argăseală, președintele de la FCSB.

„Mi-a zis un președinte de club, nea Valeriu Argăseală: «Cu ce ai zburat la Tottenham?/ Păi, nea Vali cu avionul privat/ La ce înălțime zbura ală?/ Zboră la vreo 16 km, deasupra linilor normale/ Ce cauți să mai vii în tren, stai mă acolo în nori».

ADVERTISEMENT

El a debutat la naționala României de tineret după ce l-a debutat Pirlo la Juventus. La naționala U21 la Bratu nu a jucat până nu a debutat la Sampdoria, nu l-a băgat a zis că nu are ritm de joc. A debutat la naționala mare după ce juca titular la Salernitana, a plecat nu a mai fost convocat.

A debutat din nou că juca toate meciurile la Genoa și după nu l-a mai scos nimeni. Nu vreau să zic nimic contra nimănui, vreau doar să evidențiez că cei de afară l-au debutat mereu înaintea noastră, cei de afară l-au apreciat întotdeauna mai mult decât l-am apreciat noi”, a declarat agentul jucătorului.

Culisele scandalului cu Răzvan Raț: „Cum poți să spui așa ceva”

„Am văzut Răzvan Raț care a fost jucătorul meu, domne să vedem, să nu ne grăbim. Băi, Răzvan Raț, este român de-al tău, ai jucat și tu în Anglia șase luni dus de mine, după nu a mai jucat. De ce să punem toate umbrele astea, da domne o să joace.

«Să vedem, să așteptăm, atâția bani nu știu dacă face». Cum poți să spui așa ceva, când cei de afară spun lucrurile astea. Mă sună și într-o seară și eram cu Radu în mașină: «Domne că ai zis de mine că nu am contribuit la Genoa, că eu l-am convins. / Băi, Răzvane, sunt un băiat care spune mereu adevărul. Nu l-ai convins tu să vină la Genoa, ai vorbit un minut cu el la telefon, ți l-am dat eu pentru că Răzvan Raț era prieten cu cel care se ocupă de Genoa».

Genoa când a văzut că nu dă de mine că vorbea cu un alt impresar care nu decidea el și l-au sunat pe Răzvan. Nu am vrut să discut cu ei până nu se adresează direct mie. L-am dat și pe Radu să vorbească cu el la telefon, dar a vorbit un minut și jumătate că s-a uitat Radu cât a fost convorbirea.

Înainte tot așa a dat un interviu că dacă e vreo problemă cu Radu, Genoa mă sună pe mine și reglez eu cu Radu. Nici nu avea numărul lui Radu, l-am lăsat să aibă momentul de glorie. L-am lăsat așa, a contribuit că îl știa pe ală, dar să ajungi să pui umbrele astea.

Sunt așa de fericit și mulțumit pentru el, pur și simplu nu înțeleg. Mai ales că e român de-al nostru. Mă suna pe mine că l-am contrazis. «Răzvane, le-am zis adevărul. Nici eu nu pot să conving într-un minut jumătate, cu toate că sunt foarte bun»”, a spus Florin Manea.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

ADVERTISEMENT