Sport

A încercat cineva să rupă relația ta cu Radu Drăgușin? Florin Manea: „Și acum recent s-a întâmplat”

Florin Manea este agentul lui Radu Drăguşin încă de când fotbalistul evolua la juniori. Impresarul a declarat că au fost mulţi care au încercat să saboteze relaţia.
25.01.2024 | 12:43
A incercat cineva sa rupa relatia ta cu Radu Dragusin Florin Manea Si acum recent sa intamplat
A încercat cineva să rupă relația ta cu Radu Drăgușin? Florin Manea: „Și acum recent s-a întâmplat”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român din toate timpurile, fiind transferat de Tottenham pentru 26 de milioane de euro. Suma totală poate ajunge la 30 de milioane cu tot cu bonusuri, sumă încasată de Genoa.

A încercat cineva să rupă relația ta cu Radu Drăgușin?

Florin Manea este agentul care a intermediat transferul lui Drăguşin la Tottenham, iar impresarul a explicat la FANATIK SUPERLIGA că au fost mulţi care au încercat să saboteze relaţia lui cu jucătorul:

ADVERTISEMENT

“Şi acum au încercat. Sunt o grămadă de impresari şi influenţe să încerce să ne despartă. Problema este că Radu a înţeles foarte bine ce înseamnă să ai un impresar. El se vinde singur acum, nu mai are nevoie de mine.

Trebuie să ai pe cineva care ştii că luptă pentru tine, îţi expune toţi banii şi, din contră, când vede că e mai mult la el, mai ia şi îţi mai pune ţie. Lumea are chestia asta: nu mai luaţi impresari străini. Semnaţi cu români. 

ADVERTISEMENT

“Le pasă impresarilor străini de tine?”

Le pasă impresarilor străini de tine? Uite, Florinel Coman a semnat cu Pastorello. Îl interesează pe italian de Florinel Coman? Îl interesează să ia bani. Dacă are un italian de-ai lui şi pe Florinel, îl împinge în faţă pe italian.

Trebuie să vă găsiţi un impresar care să vă ajute şi să lupte pentru voi. Şi să fie corect cu voi, că mulţi spun că eşti cel mai bun, cel mai tare. Iar când fac treaba asta şi dă senzaţia jucătorului că e nedreptăţit. 

ADVERTISEMENT

Când Radu a jucat slab la un meci la Sampdoria, l-am sunat şi i-am spus: ‘Ce e cu asta? Ce s-a întâmplat?’. Altora le e frică că îi lasă. Trebuie să ai o relaţie corectă cu impresarul. Şi să te ajute.

“Ăsta e ţelul lui. Cel mai bun fundaş central din lume vrea să fie”

La un moment dat ne uitam la toate atingerile lui dintr-un meci. Deja juca titular în Serie B. Şi i-am spus că deja îmi e ruşine să îl corectez că nu am jucat la nivelul lui. Şi el mi-a spus: ‘Florine, trebuie să îmi spui. Vreau să ajung cel mai bun din lume’.

ADVERTISEMENT

Ăsta e ţelul lui. Cel mai bun fundaş central din lume vrea să fie. Să ajungă ca Van Dijk. Nu are idoli. A avut un respect mare pentru Chiellini. Au încercat mulţi să saboteze relaţia.

Dar şi-au dat deja seama că este prea puternică. Avem o relaţie frumoasă, o poveste frumoasă. Că am pornit din nimic şi toată lumea ne-a blamat, ne-a făcut pilaf şi ne-au fost împotrivă.

“Au fost momente grele, am avut rate la casă, mai rămâneam în urmă”

Au fost probleme financiare. Nu să fiu la limita sărăciei. Când nu mai vinzi pe nimeni 4-5 ani… Eşti obişnuit cu comisioane: Tamaş, Raţ, Goian. Fotbalul românesc la pământ, nu puteai să faci nimic.

Au fost momente grele, am avut rate la casă, mai rămâneam în urmă. Acum am totul plătit, sunt liniştit. Eu încă n-am încasat banii de la Tottenham. Dar sunt banii ca şi în bancă.

Tot timpul am crezut în el. Eu cred că Radu Drăguşin poate să fie în primii 3 din lume. Că scriau prin România că este un van Dijk mai ieftin. Unde juca van Dijk la 21 de ani? La Groningen, apoi l-a luat Celtic şi apoi Southampton. 

Dacă stai după traseul pe care l-au avut, Radu trebuie să fie mai sus ca van Dijk”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Manea va încasa aproape patru milioane de euro din transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Este o sumă eşalonată pe următorii 6 ani. Salariul jucătorului este de şase ori mai mare la Spurs decât la Genoa.

A încercat cineva să rupă relația ta cu Radu Drăgușin? Florin Manea: „Și acum recent s-a întâmplat”

ADVERTISEMENT