Life

Micutzu și-a primit condamnarea! Lovitura primită de Cosmin Nedelcu după altercația din 2021- Update

Micutzu și-a primit condamnarea după altercația din 2021. Ce se întâmplă cu Cosmin Nedelcu și ce pedeapsă trebuie să ispășească?
14.03.2024 | 22:43
Micutzu sia primit condamnarea Lovitura primita de Cosmin Nedelcu dupa altercatia din 2021 Update
Micutzu și-a primit condamnarea. Sursă foto: captura Kanal D
ADVERTISEMENT
14-03-2024
20:42

Comediantul a aflat decizia definitivă

Joi, 14 martie 2024, magistrații au luat o decizie definită în procesul lui Micutzu. Astfel că, actorul este obligat să execute cele 30 zile în folosul comunității. El trebuie să se prezinte acum la Serviciul de Probațiune, pentru efectuarea analizelor medicale, iar mai apoi va începe activitatea la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

Sentința a fost dată de Judecătoria Sectorului 1 București, după altercația în care vedeta a fost implicată în 2021. În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei cu nr. 7329/160/P/2021, din data de 06.02.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală faţă de suspectul Nedelcu Cosmin, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, prev. de art. 206 alin. 1 C. pen., faţă de suspectul Şuiu Georgian, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen. şi faţă de suspectul Comănescu Nicolae Liviu, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C. pen şi lovirea sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 2 C. pen

În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, persoanei vătămate şi procurorului prin mijlocirea grefei astăzi, 14.03.2024”, a transmis instanța, conformspynews.ro. 

Micutzu și-a primit condamnarea după altercația din 2021. Ce a decis instanța cu privire la Cosmin Nedelcu după cele întâmplate în urmă cu aproape 3 ani de zile? Comediantul are probleme mari.

Micutzu și-a primit condamnarea

Micutzu a fost condamnat la muncă îl folosul comunității. Amintim că în vara anului 2021, Micutzu a fost implicat într-o altercație pe Calea Victoriei. Comediantul a fost provocat de un grup de trecători.

ADVERTISEMENT

Ulterior, de la niște replici dure, lucrurile au escaldat. S-a ajuns la violențe fizice, dar și la geamuri sparte. Iar procurorii au analizat cazul lui Cosmin Nedelcu astfel încât să își dea seama ce s-a întâmplat.

Concluzia a fost că ambele părți au avut implusuri de moment. Și având în vedere că la final, consecințele nu au fost grave și că procesul ar implica costuri semnificative pentru stat, autoritățile au decis să renunțe la urmărirea penală.

ADVERTISEMENT

Totuși, deși Micutzu nu va fi urmărit penal și nici cei implicați, aceștia sunt nevoiți să execute muncă îl folosul comunității. Ce înseamnă acest lucru? Cosmin Nedelcu va lucra 30 de zile la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 4.

Cosmin Nedelcu va lucra 30 de zile în folosul comunității

În cazul în care acesta nu se va prezenta însă, s-ar putea ajunge din nou la reluarea procedurii penale. Ce acuzații i-au fost aduse lui Micutzu și de ce a primit comediantul aceeași pedeapsă ca și ceilalți?

ADVERTISEMENT

După altercația din 2021, actorul a fost acuzat de amenințare. Chiar și așa, procurorii au decis ca soluția să fie una cât se poate de blândă, iar cercetările din ultima perioadă se pare că au susținut-o.

În timp ce își aștepta sentința însă, Micutzu s-a concentrat pe el însuși. Comediantul a slăbit enorm și de asemenea, a fost implicat în producția mai multor pelicule care s-au dovedit a fi un real succes. 

ADVERTISEMENT

Chiar el povestea că sănătatea trebuie să fie o prioritate. Astfel, a ajuns să piardă 50 de kilograme renunțând la o serie de alimente. Iar rezultatele chiar s-au văzut, comediantul fiind mulțumit. 

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a declarat Micutzu, potrivit a1.ro

ADVERTISEMENT