Life

Mihaela Bilic a dezvăluit alimentul care stimulează toate organele și sistemele: “Zero calorii”

Mihaela Bilic, secretele unei diete echilibrate. Alimentul care este o adevărată comoară pentru organism și care tratează chiar și cele mai dure boli
08.12.2023 | 15:45
Mihaela Bilic a dezvaluit alimentul care stimuleaza toate organele si sistemele Zero calorii
Mihaela Bilic a dezvăluit beneficiile pe care le au boabele de cafea pentru organism Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic este una dintre cele mai cunoscute și mai urmărite nutriționiste din România. De-a lungul timpului, aceasta le-a dat cele mai bune sfaturi legate de alimentație fanilor ei și nu s-a dezis nici de data asta.

Mihaela Bilic, secretul unui organism energic

Mihaela Bilic are grijă să vină mereu în fața urmăritorilor ei cu sfaturi prețioase legate de o alimentație corectă. Cum scopul tuturor este acela de a mânca bine și sănătos, nutriționista le-a dat fanilor ei o veste excelentă.

ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic este promotoarea unui stil de viață echilibrat și susține foarte mult o alimentație sănătoasă. Tocmai de aceea, în pragul sărbătorilor de iarnă, a venit cu o nouă recomandare pentru toți cei care vor să fie energici.

Mihaela Bilic a împărtășit cu comunitatea ei de fani din online bucuria cadoului primit de Moș Nicolae. Nutriționista a primit boabe de cafea pe care le consideră a fi o adevărată comoară pentru organism.

ADVERTISEMENT

Mihaela susține că boabele de cafea sunt cea pură formă de energie pentru organismul uman. În plus, stimulează toate organele și taie și senzația de foame.

”Vreți să știți ce am primit de Moș Nicolae ? Energie pentru tot anul…cu zero calorii!! Bobul de cafea este magic, stimulează toate organele și sistemele, ne face mai deștepți și taie și apetitul. Profitați!”, este mesajul postat de nutriționistă în online.

ADVERTISEMENT

Boabele de cafea sunt o adevărată comoară pentru cei care aleg să le consume, sub diverse forme

Pe pagina ei de Facebook, acolo unde a și postat mesajul despre cadoul ei, Mihaela i-a îndemnat pe cei care o urmăresc să profite de beneficiile pe care le au boabele de cafea.

Cei care au de gând să urmeze sfatul Mihaelei Bilic, trebuie să știe că boabele de cafea țin la distanță multe boli. Studiile realizate de-a lungul timpului au arătat că scad riscul de a face cancer, Alzheimer sau chiar Parkinson.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, boabele de cafea joacă un rol important în menținerea unei greutăți ideale. De obicei, acestea scad apetitul, ceea ce înseamnă că și mesele sunt mult mai rare.

Boabele de cafea sunt excelente pentru lupta împotriva bolilor de inimă. Persoanele care consumă cafea moderat sunt mai puțin dispuse la a dezvolta boli cardiovasculare.

Tot boabele de cafea sunt și cele care reduc nivelul de stres, datorită conținutului bogat de antioxidanți. De asemenea, cafeaua crește și nivelul de epinefrină, ceea ce poate duce la performanțe fizice mult mai bune.

ADVERTISEMENT