Life

Mihaela Bilic dezvăluie cea mai bună metodă de a slăbi. Ce alimente trebuie să mănânci, de fapt. Mulți români le au în casă

Care este cea mai bună metodă de a slăbi eficient după perioada sărbătorilor de iarnă. Alimentele pe care le recomandă MIhaela Bilic
04.01.2024 | 18:50
Mihaela Bilic dezvaluie cea mai buna metoda de a slabi Ce alimente trebuie sa mananci de fapt Multi romani le au in casa
Mihaela Bilic te învață cum poți să slăbești eficient. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Perioada de după sărbătorile de iarnă este perfectă pentru stabilirea rezoluțiilor și pentru începerea dietelor. Multă lume vrea să topească kilogramele în plus ca prin minune și apelează la diete care nu sunt potrivite organismului. Ce spune, însă, Mihaela Bilic.

Ce recomandă Mihaela Bilic înainte de începerea unei diete

Mihaela Bilic este recunoscută în mediul online și nu numai ca fiind una dintre cele mai active nutriționiste. Cu o vastă experiență și multe cunoștințe, Mihaela Bilic abordează diverse subiecte în online, acolo unde comunitatea ei o urmărește cu mare atenție.

ADVERTISEMENT

Mihaela știe că una dintre principalele preocupări ale multor persoane în această perioadă este slăbirea. Nu este deloc ușor să găsești dieta care funcționează pentru tine, mai ales dacă nu ai de gând să apelezi la un specialist în domeniu.

Nutriționista a vorbit recent despre aspectul care le dă bătăi de cap tuturor celor care vor să se apuce de slăbit. Și anume, aceea senzație constantă de foame. De fiecare dată când decizi să începi o dietă, organismul cere diverse alimente.

ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic a recunoscut că ”vinovat” pentru aceasta senzație de foame este modul în care o persoană alege să mănânce. Alimentele consumate sunt cele care creează apariția acestei stări și tot ele sunt și cele care o fac să dispară.

Cum faci să dispară senzație de foame atunci când ești la dietă

Pentru a nu mai simți că îți este mereu foame, cel mai bine este să optezi pentru alimente cu multe proteine și fibre. Nu doar că scapi de senzația de foame, dar te ajută să și să slăbești. Este recomandat să eviți, pe cât posibil, alimentele procesate sau pe cele bogate în sare și zahăr.

ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic consideră că cel mai important pas pentru a te putea ține de o dietă ca la carte este să păcălești senzația de foame. Totul pornește de a fi isteț și a alege cu grijă alimentele care să asigure aportul necesar organismului.

Printre alimentele care te ajută cel mai mult să ții la distanță foamea se numără ouăle, peștele și carnea. Sunt alimente extrem de versatile care pot fi preparate în diverse moduri. Însă, se impun anumite precizări și aici legate de modul lor de gătire.

ADVERTISEMENT

De obicei, este recomandat ca ouăle să fie mai mult fierte decât gătite sub alte forme. Și, contrar așteptărilor, carnea, indiferent de sursa de proveniență, nu îngrașă, ci ajută la slăbit.

Peștele este și el extrem de benefic în diete. Dincolo de faptul că poate fi preparat sub diverse forme și este gustos, acesta mai este bogat și ăn acizi grași omega 3.

ADVERTISEMENT