Life

Mihaela Bilic, relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Ce regretă cel mai mult nutriționista

Mihaela Bilic și-a deschis sufletul în fața fanilor. De ce n-a mai mers relația cu medicul Constantin Stan și care este cel mai mare regret din acea perioadă
23.01.2024 | 21:19
Mihaela Bilic relatie de 13 ani cu actualul sot al Andreei Berecleanu Ce regreta cel mai mult nutritionista
Ce n-a mers, de fapt, în relația Mihaelei Bilic cu medicul Constantin Stan. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihaela Bilic este una dintre cele mai cunoscute nutriționiste de la noi din țară. Sfaturile și recomandările ei au ajutat mii de persoane să își schimbe stilul de viață. Dacă pe plan profesional nu are secrete față de fanii ei, atunci când a venit vorba de viața personală, aceasta a fost destul de retrasă.

Mihaela Bilic s-a iubit mai bine de un deceniu cu actualul soț al Andreei Berecleanu

Mihaela Bilic a fost mereu rezervată în a discuta despre viața ei privată. Nu multă lume știe că medicul nutriționist a trăit o poveste de dragoste cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Deși relația lor a fost una de durată, Mihaela își amintește, chiar și acum, cel mai mare regret al ei.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de medicul chirurg estetician Constantin Stan a fost una longevivă. Timp de 13 ani, cei doi s-au iubit și au reușit să se dezvolte unul lângă celălalt. Însă, la un moment dat, lucrurile nu au mai mers la fel de bine.

Mihaela Bilic și-a deschis sufletul în fața fanilor și a recunoscut că ea a fost cea care a pus punct relației. Nu regretă nicio secundă alegerea făcută, însă, altul este aspectul care a măcinat-o îndelung în timpul relației.

ADVERTISEMENT

Atât ea, cât și partenerul ei de la acea vreme aveau un program destul de încărcat. Cei doi au fost mereu focusați pe reușitele profesionale și au vrut să evolueze împreună, lucru care s-a și întâmplat.

Deși au fost atâția ani împreună, Mihaela Bilic și medicul chirurg estetician nu au reușit să plece niciodată împreună într-o vacanță. Chiar dacă pare greu de crezut, la acea vreme, cuplul prefera să meargă la congrese, decât să se relaxeze departe de rutina profesională.

ADVERTISEMENT

Care este cel mai mare regret al Mihaelei în ceea ce privește relația cu medicul chirurg estetician Constantin Stan

Medicul chirurg estetician Constantin Stan era absorbit de ceea ce făcea și voia să fie cel mai bun din domeniu. Atunci când a cunoscut-o pe Mihaela Bilic, nu ținea cont de program și opera chiar și noaptea.

Abia după 7 ani de relație, medicul a acceptat să nu mai opereze în weekenduri și să petreacă timpul cu partenera lui. Mihaela Bilic a recunoscut că acesta este unul dintre marile ei regrete, faptul că nu a plecat niciodată în vacanță alături de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

”Mergeam împreună la congrese în străinătate. Am construit foarte mult împreună. Nu am fost niciodată într-o vacanță împreună. Nici măcar o dată.”, a spus Mihaela Bilic în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit cancan.ro.

Însă, în ceea ce privește planul profesional, nu ar schimba nimic și nu are niciun reproș de făcut. S-a dezvoltat alături de medicul Constantin Stan și au ajuns amândoi acolo unde și-au propus pe scara evoluției profesionale.

După ce a pus punct relației, Mihaela Bilic a început să fie destul de rezervată. La rândul lui, medicul chirurg estetician a decis să își refacă viața din punct de vedere sentimental. În 2016, acesta s-a căsătorit cu Andreea Berecleanu și formează un cuplu și în prezent.

ADVERTISEMENT