Sport

Din Maldive în… Ucraina. Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au petrecut Revelionul pe pârtia de schi

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au petrecut o vacanță exotică de vis în Maldive, însă de Revelion au preferat să sărbătorească pe pârtia de schi, în Ucraina, la Bukovel.
02.01.2022 | 13:22
Din Maldive in Ucraina Mihaela Buzarnescu si Marco Dulca au petrecut Revelionul pe partia de schi
Între Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu e o diferență de vârstă de circa 11 ani. Sursă foto: Instagram Mario Dulca
ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au petrecut Crăciunul într-o vacanță de vis în Insulele Maldive, departe de frigul din România.

De Revelion însă s-au dus în cealalată extremă și Anul Nou i-a prins pe pârtia de la Bukovel, Ucraina, alături de părinții mijlocașului de la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au făcut Revelionul pe pârtie în Ucraina

Deși majoritatea colegelor sale se află de zile bune în Australia unde vor participa la turneele premergătoare Grand Slam-ului de la Australian Open, Mihaela Buzărnescu a preferat să continue vacanța pentru a putea petrece timpul alături de iubitul ei, Marco Dulca.

Alături de cuplul cel mai la modă din sportul românesc, au petrecut în Noaptea dintre Ani și părinții fotbalistului,  antrenorul naționalei de fotbal feminin a României, Cristi Dulca și soția acestuia.

ADVERTISEMENT
dulca ski
Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au schiat de Revelion alături de părinții fotbalistului Chindiei Târgoviște. Sursă foto: Instagram Marco Dulca.

Marco Dulca s-a bucurat de ultimele zile de vacanță și va relua pregătirile cu Chindia Târgoviște pe data de 3 ianuarie, când Mihaela Buzărnescu va putea să reînceapă de asemenea antrenamentele.

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au optat pentru stațiunea ucrainiană din aproprierea graniței cu România, Bukovel, unde au mers la schi, în ciuda riscului de accidentare destul de mare. Miezul nopții i-a prins pe pârtie, unde au ciocnit un pahar de șampanie.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca, vacanță de vis în insulele Maldive

Cei doi au profitat din plin de vacanță și au plecat pe 20 decembrie într-o vacanță ca în povești, în care pe lângă timpul petrecut la 30 de grade pe plajă, au făcut și activități precum scuba diving, printre rechini și alte viețuitoare marine.

„Am avut o experiență incredibilă!”, îi transmitea Miki Buzărnescu pe Instagram iubitului ei care a decis să îi facă o surpriză în Maldive.

ADVERTISEMENT
Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca, scooba-diving în Maldive. Sursă foto: Instagram Marco Dulca
Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca, scuba diving în Maldive. Sursă foto: Instagram Marco Dulca.

Cei doi au mers la un curs de scuba diving pe durata sejurului, iar imaginile postate de Marco Dulca pe contul său de Instagram sunt de-a dreptul spectaculoase.

Cristi Dulca, despre relația dintre fiul său și Mihaela Buzărnescu

Cristi Dulca a acceptat în cele din urmă să comenteze relația amoroasă dintre Marco și Mihaela Buzărnescu, iar jucătoarea de tenis a fost primită cu brațele deschise și face deja parte din familie.

„Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”.

Chiar dacă sunt zece ani diferență între Marco și Mihaela, Cristi Dulca consideră că acest lucru nu este deloc un obstacol în calea dragostei: „Ce vârstă are dragostea?”.

De cealaltă parte, Mihaela Buzărnescu a refuzat să vorbească în public despre relația cu fotbalistul Chindiei Târgoviște și s-a rezumat la o declarație scurtă după ce a fost surprinsă la un meci al lui Marco Dulca: „Mereu mi-am ținut viata privata departe de lumina reflectoarelor și asa vreau sa rămână în continuare”.

  • 11 ani diferență sunt între Marco Dulca (22 de ani) și Mihaela Buzărnescu (33 de ani)
ADVERTISEMENT