Life
notix pixel id

Mihaela Rădulescu a răvășit internetul cu o imagine de senzație la cei 51 de ani. Costumul de baie minuscul a lăsat la vedere tot

05.08.2020 | 13:02
Mihaela Rădulescu a răvășit internetul cu o imagine de senzație la cei 51 de ani. Costumul de baie minuscul a lăsat la vedere tot
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a postat o imagine în care apare în costum de baie, iar fotografia a fost intens comentată de internauți. Fanii au explodat în comentarii după ce imaginea a survenit pe Instagram.

La cei 51 de ani pe care îi are, diva de la Monaco se află într-o stare de zile mari, căci face sport continuu și își întreține silueta cu mâncare sănătoasă.

Iubita lui sportivul austriac Felix Baumgartner, și el în vârstă de 51 de ani, arată ca o tânără de 20 de ani, nicidecum ca o bunicuță, așa cum majoritatea femeilor de vârsta ei sunt.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la piscină

Pentru că e vară și la Monaco e vremea frumoasă cam tot timpul, vedeta tv se bucură de soare și de piscina din casa de peste un milion de euro în care locuiește de la divorțul de Elan Schwartzenberg, care este dat în urmărire internațională și este de negăsit.

Departe de coronavirus și România, într-un costum de baie minuscul, Mihaela Rădulescu și-a expus silicoanele fără să-i pese de gura lumii. Mulți dintre admiratori i-au apreciat inițiativă, însă au fost și câțiva car au criticat-o pentru aparițiile dezinhibate pe care le are.

ADVERTISEMENT

De când se află într-o relație cu sportivul austriac, vedeta a fost văzută mai rar prin România, iar aparițiile televizate le analizează mai profund ca pe vremuri.

Vedeta a fost căsătorită cu Elan Schwartzenberg , iar împreună au un copil, pe Ayan, în vârstă de 16 ani, care este pasionat de sport la fel ca mama lui.

ADVERTISEMENT

Procurorii anticorupție au cerut arestarea omului de afaceri pe 30 mai 2016, fiind acuzat de complicitate la dare de mită într-un dosar disjuns dintr-o anchetă ce îl viza pe Radu Mazăre, DNA motivând că omul de afaceri „s-a ascuns, în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală. Pe baza mandatului obținut de la judecători, Elan Schwartzenberg figurează ca urmărit internațional de statul român din iunie 2016.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri