Life

Mihaela Rădulescu a vorbit despre tragedia care a marcat-o: „Nu a fost salvat la timp”

Mihaela Rădulescu a vorbit despre tragedia care a marcat-o multă vreme.
07.08.2021 | 13:50
Mihaela Radulescu a vorbit despre tragedia care a marcato Nu a fost salvat la timp
ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit o experiență cumplită prin care a trecut, alături de familia ei. Aceasta a dezvăluit care este motivul pentru care a ales să nu nască în țara noastră.

Din păcate, este vorba despre o tragedie care a marcat-o pe vedeta de televiziune și care a făcut-o să ia această decizie.

ADVERTISEMENT

Tragedia din familia Mihaelei Rădulescu care a lăsat-o marcată

Mihaela Rădulescu a povestit că motivul din spatele alegerii sale de a naște prin cezariană, acum 17 ani, a fost faptul că fratele său și-a pierdut un copil într-un spital din România.

Primul copil al fratelui acesteia a murit la naștere, după un travaliu foarte lung, la o instituție medicală din Piatra Neamț. Atunci, Mihaela Rădulescu a jurat că ea nu va trece printr-un asemenea moment.

ADVERTISEMENT

Ea a decis, așadar, să nască departe de țara noastră, fiind traumatizată de această experiență, la fel ca toată familia sa.

Mihaela Rădulescu: „Am rămas traumatizată”

Copilul a trăit doar 12 ore, iar motivul decesului său a fost că nu exista un tub de incubație de mărirea potrivită.

ADVERTISEMENT

„Eu am născut prin cezariană dintr-o alegere personală, pentru că am avut o tragedie în familie. Primul copil al fratelui meu a murit la naștere, dintr-un travaliu care a durat prea mult, pentru că nu a fost salvat la timp.

A fost un moment foarte greu în inima mea și pentru familia mea. Noi toți, pe culoar, așteptând copilul care a trăit doar 12 ore.

ADVERTISEMENT

De la acea întâmplare am jurat că eu nu o să nasc niciodată în România.

Am rămas traumatizată pentru că acel copil ar fi putut trăi dacă în spitalul în care s-a născut el exista un tub de intubație pentru mărimea lui. Nu a existat acel tub”, a povestit Mihaela Rădulescu, în podcastul Amaliei Enache.

Ce a făcut Mihaela Rădulescu după tragedia din familia sa

Vedeta de la Pro TV a povestit și ce a făcut după ce primul copil al fratelui său a murit. Aceasta a primit un job, de a face o reclamă la un produs și a cumpărat un camion de tuburi pentru intubarea copiilor cu toți banii pe care i-a primit.

Ea a povestit că a fost un gest pe care a simțit că trebuie să îl facă, pentru a le scuti de suferință pe alte mame.

ADVERTISEMENT