Life

Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil s-a însurat. Ce mesaj inedit a transmis

15.05.2021 | 21:20
Mihaela Radulescu prima reactie dupa ce Dani Otil sa insurat Ce mesaj inedit a transmis
Mihaela Rădulescu, prima reacție după ce Dani Oțil s-a însurat. Ce mesaj inedit a transmis. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a reacționat la scurt timp după ce Dani Oțil s-a însurat cu aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu, cu care are o relație de 2 ani. Prezentatoarea de la Pro TV a transmis un mesaj inedit în mediul online. 

Dacă pentru gazda de la Neatza a fost cea mai frumoasă zi din viața sa, nu același lucru se poate spune despre fosta sa parteneră de viață, moderatoarea de la Ferma. Bruneta nu s-a putut bucura de nunta vedetei de la Antena 1 pentru că a avut o zi proastă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare a făcut o postare pe rețelele de socializare cu tentă negativă, mesajul fiind în limba engleză. Mihaela Rădulescu a lăsat să se înțeleagă că are nevoie de o motivație pentru a nu mai crede că are parte de o zi proastă.

Mihaela Rădulescu, mesaj legat de nunta lui Dani Oțil. Cum a reacționat

„Asta este pentru cei care cred că au parte de o zi proastă”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Tot în mediul online vedeta a enumerat și câteva lucruri pe care oamenii le pot face pentru a ieși din această stare. Printre lucrurile pozitive se numără zâmbetul sau plantarea unei plante sau a unui copac.

Așadar, sfaturile pe care le oferă frumoasa brunetă pentru a trece peste zilele proaste sunt următoarele:

ADVERTISEMENT

„-zâmbește tristeții, oamenilor nervoasă sau celor singuri

-adună gunoiul din iarbă

-plantează un copac sau o plantă

-refuză să mai folosești paharele din plastic

-donează sânge

-petrece măcar o oră la un orfelinat sau la un centru de bătrâni

-fă o mică donație

-gândește-te cât de norocos ești chiar în acest moment, cu lucrurile pe care le ai acum în jurul tău

-nu mai ai cum să te simți la fel de mizerabil după ce faci un bine celor din jurul tău sau naturii sau… chiar ție”. 

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au fost împreună în urmă cu ani buni, matinalul declarând că bruneta este femeia care i-a schimbat radical viața.

Prezentatorul de la Neatza are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite, pe care o păstrează și acum în inima sa, deși drumurile lor s-au despărțit de mult.

În momentul de față Dani Oțil are o relație cu Gabriela Prisăcariu, cu care s-a căsătorit civil în cursul zilei de sâmbătă, 15 mai 2021. Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima oară, modelul purtând în pântece un băiat.

Diferența de vârstă nu este deloc un impediment în calea fericirii lor, la fel cum a fost și în cazul relației cu Mihaela Rădulescu.

ADVERTISEMENT