Life

Mihaela Rădulescu revine la Pro TV. Vedeta va prezenta o super emisiune

05.08.2020 | 19:36
Mihaela Radulescu revine la Pro TV Vedeta va prezenta o super emisiune
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a dat pauza de relaxare pentru un nou proiect pe micile ecrane. Diva de la Monaco va putea fi urmărită în curând pe micile ecrane, frumoasa brunetă semnând un nou contract cu postul de televiziune Pro TV. Vedeta va prezenta un show incendiar, o ediție îmbunătățită a unei emisiuni mai vechi.

Prezentatoarea revine la cârma show-ului „Ferma” pentru al doilea an la rând. De data aceasta emisiunea va purta numele „Fermieri versus Orășeni” fiind vorba de un sezon nou în care 16 concurenți se vor înscrie pentru o experiență cu multe lipsuri în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

„Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de Ferma. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla”, a declarat Mihaela Rădulescu, informează click.ro.

Mihaela Rădulescu, din nou pe micile ecrane, la Pro TV. Ce emisiune va prezenta

„Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmărită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă.

ADVERTISEMENT

Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte «delicii», pentru că la Ferma viața e grea și plină de surprize pentru toată lumea.

Iubesc amestecul de emoții, și împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!”,  a completat renumita prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT

Cum se va desfășura emisiunea moderată de Mihaela Rădulescu

Formatul noului reality show va fi puțin diferit față de cel cu care au fost obișnuiți până acum telespectatorii. Prin urmare, 8 orășeni și 8 săteni se vor bate pentru premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro, dar pentru asta trebuie să treacă prin câteva experiențe.

Fiecare vedetă își va alege grupul din care vrea să facă parte, echipa care consideră că i se potrivește cel mai bine datorită valorilor și stilului de viață pe care îl are. Probele fizice urmează să fie unele intense, concurenții fiind nevoiți să-și depășească propriile limite.

ADVERTISEMENT

Emisiunea se anunță a fi una mult mai dură și mai încărcată din punct de vedere al provocărilor ceea ce înseamnă că participanții trebuie să aibă nervi tari și un psihic pe măsură. Rămâne de văzut cine sunt vedetele care au avut curaj să se înscrie în cursa nebună pentru titlul de fermierul anului 2020, filmările sunt abia la început!

 

 

ADVERTISEMENT