Life

Mihaela Tatu, invitație de nerefuzat la conacul Monicăi Anghel. Activitatea din care câștigă bani acum

După mai bine de 20 de ani în televiziune, Mihaela Tatu a devenit speaker și nu se plânge! Ține cursuri de comunicare și, recent, a fost invitată să le predea copiiilor aflați în tabără la conacul Monicăi Anghel.
19.08.2022 | 11:15
Mihaela Tatu invitatie de nerefuzat la conacul Monicai Anghel Activitatea din care castiga bani acum
Mihaela Tatu a ținut cursuri pentru copii aflați într-o tabără la Conacul deținut de Monica Anghel. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu s-a reinventat de când a plecat din televiziune. Vedeta a devenit speaker motivațional și este invitată la diverse evenimente. Recent, Mihaela Tatu a ținut cursuri de comunicare pentru copiii aflați într-o tabără la Conacul Sfânta Elena din Berevoiești, Județul Argeș, ce aparține artistei Monica Anghel și familiei acesteia.

Mihaela Tatu, cursuri de comunicare pentru copii într-o tabără

Mihaela Tatu s-a transformat de când nu mai apare pe micul ecran. A slăbit și are un alt look. Și-a vopsit părul blond deschis și s-a dedicat unei noi meserii. După ani de zile de experiență în radio și televiziune, vedeta tv preferă să le vorbească oamenilor, cărora le predă diverse programe, în ciuda faptului că a mai avut oferte în televiziune și putea să revină pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare a emisiunii „De 3 x femeie” este în formă maximă la vârsta de 59 de ani. Ține cursuri motivațional, are un program special de tehnică și artă a comunicării, pe care îl predă inclusiv copiilor.

Fosta vedetă a postului Acasă a ținut aceste cursuri timp de două zile și pentru copiii aflați într-o tabără organizată de BookLand România la Conacul Sfânta Elena, din Berevoiești.

ADVERTISEMENT

”Tabăra a fost organizată de către BookLand. Eu am fost invitată să țin un training despre comunicare”, a declarat, pentru FANATIK, Mihaela Tatu.

”Copiii din tabără au avut două zile intense cu Mihaela Tatu și cu actorul Vasile Calonfir”

Fondatoarea asociației BookLand, Mihaela Petrovan, a vorbit despre tabăra unde a fost invitată și Mihaela Tatu, dar și despre activitatea pentru renovarea școlilor din mediul rural. Alături de Mihaela Tatu, actorul Vasile Calonfir a venit și el să petreacă alături de copiii veniți în tabără la conacul Monicăi Anghel. De altfel, interpreta ne-a mărturisit că a aflat mai târziu că Mihaela Tatu a fost la Conacul Sfânta Elena.

ADVERTISEMENT

”Mihaela Tatu a fost invitată să le țină copiilor un program de comunicare. Copiii din tabără au avut două zile intense cu Mihaela Tatu și cu actorul Vasile Calonfir. Tabăra ține până duminică, 21 august. Sunt 21 de copii și trei coordonatori.

Eu  sunt fată de învățătoare și mă plictiseam în tabere. De aceea am încercat să le fac copiilor un program frumos, dar din care să învețe ceva. Au un program despre dezvoltarea personală, actorie, antreprenoriat… Din toate cât ceva și au și libertate. Cam acesta este conceptul taberelor noastre”, ne-a spus Mihaela Petrovan, fondatoarea BookLand, cea care a solicitat-o pe Mihaela Tatu să vină în tabăra pentru copii.

ADVERTISEMENT

Un părinte a plătit 1350 lei pentru tabără

Prețurile nu sunt mari. Un părinte a plătit pentru un copil 1350 lei, însă fondatoarea asociației spune că nu a urmărit să câștige, ci să-și achite costurile.

”De multe ori pierdem, nu ne îmbogățim. În tabără am avut și copii din mediul rural, invitați pe banii noștri. Copii inteligenți, dar cu posibilități reduse. Sunt copii invitați din școlile pe care noi le renovăm cu ceea ce primim din donații. Fiecare gresie, faianță… ajunge acolo unde trebuie.

În 2020 am renovat 14 școli, în 2021 am renovat 25 de școli, iar anul acesta sunt în curs de renovare 29 de școli dintre care 10 sunt deja finisate. Guvernul cheltuie 80 de mii de euro pentru o toaletă, noi renovăm școli cu tot ce trebuie. Unii profesori și elevi nici nu pot preda în accele condiții, cu igrasie… unde nu se poate respira”, susține Miheala Petrovan, care își dorește ca tinerii să nu mai plece peste hotare și să rămână să studieze și să muncească în România.

ADVERTISEMENT