Life

Reclama pe care Mihai Bendeac a refuzat să o facă. Actorul a pierdut mulți bani

Mihai Bendeac a dezvăluit la ce produs a refuzat să facă reclamă. Celebrul actor a pierdut o sumă frumoasă de bani, însă nu i-a păsat de acest lucru.
22.01.2022 | 17:40
Reclama pe care Mihai Bendeac a refuzat sa o faca Actorul a pierdut multi bani
La ce produs a refuzat Mihai Bendeac să facă reclamă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai renumiți actori din țară, iar prin prisma celebrității sale este căutat de multe brand-uri să le promoveze produsele.

În pofida ofertelor pe care le primește, Mihai Bendeac este foarte selectiv. Dacă nu se regăsește în ceea ce i se spune că trebuie să promoveze, atunci refuză să se mai implice într-o reclamă.

ADVERTISEMENT

Actorul a dezvăluit că la un moment dat i s-a propus să facă reclamă la bere, dar a refuzat deoarece nu consuma pe atunci o astfel de băutură.

Mihai Bendeac: ”Am fost extrem de selectiv cu treaba asta”

”De exemplu, la bere, pentru că în perioada aia nu beam bere și mi s-a apărut incorect. Acum nu mă deranjează să beau bere. Am fost extrem de selectiv cu treaba asta și nu am făcut reclamă sau așa decât la lucruri pe care le folosesc în mod clar.

ADVERTISEMENT

De exemplu, acum recent am făcut o reclamă la Mega Image pentru că toată viața am mers la Mega Image.

Dacă mă duci într-un astfel de magazin și mă legi la ochi, eu știu să mă duc la fiecare raion și să îți iau produsul ăla. Dar încerc să fac cât mai rar, a spus Mihai Bendeac în podcastul ”Acasă La Măruță”.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac preferă să-și facă propriul scenariu pentru o reclamă

Totodată, Mihai Bendeac a mai mărturisit că el face scenariile a ceea ce trebuie să promoveze. De aceea, îi este foarte greu să lucreze cu agenții de publicitate.

”Au fost foarte multe campanii pe care le-am lăsat în ultimul moment pentru că eu am o foarte mare problemă în a lucra cu agențiile.

ADVERTISEMENT

Atunci când fac o chestie publicitară trebuie să exact așa cum vreau eu, eu fac scenariul, eu să fac montajul, eu muzica etc, a mai spus Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac este în prezent nu doar jurat la emisiunea ”iUmor”, ci și actor al Teatrului de Comedie București. De aici, ar încasa lunar suma de 6400 lei.

Mihai Bendeac a dezvăluit ce salariu primește ca actor în timp ce a rămas uimit de un choker al Deliei Matache, mai exact, de prețul obiectului, în valoare de 3000 de lei.

”Am salariul la teatru 6.400 lei. Adică să dau jumătate pe un choker amărât”, a declarat Mihai Bendeac la iUmor.

ADVERTISEMENT