Life
notix pixel id

Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai, pentru a participa la emisiune. Nu se aștepta la un asemenea răspuns

Mihai Bendeac este dispus să renunțe la burlăcie pentru a se căsători cu prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări”, Denise Rifai.
21.10.2021 | 23:09
Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai, pentru a participa la emisiune. Nu se aștepta la un asemenea răspuns
Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai, pentru a participa la emisiune. Nu se aștepta la un asemenea răspuns. Sursa foto: instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Juratul de la iUmor a cerut-o pe frumoasa brunetă în căsătorie, după ce vedeta de la Kanal D i-a propus să fie invitat în show-ul pe care-l moderează.

Cunoscutul actor a primit un răspuns la care nu se aștepta și pe care i l-a comunicat și mamei sale, Emilia Bendeac, cu care are o relație specială.

Mihai Bendeac are o propunere inedită pentru Denise Rifai, la care moderatoarea de la „40 de întrebări” nu a zis „pas”.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, propunere inedită pentru Denise Rifai. Ce răspuns i-a dat prezentatoarea

„Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd!

Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție,îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc.

ADVERTISEMENT

I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, i-a povestit Mihai Bendeac mamei sale, pe InstaStory.

Dezvăluirea și jocul actorului vin după ce acesta a declarat că în următorii 5 ani nu mai dorește să dea niciun interviu despre viața sa personală sau profesională.

ADVERTISEMENT

Se pare că în momentul de față vedeta de la Antena 1 este gata să-și încalce cuvântul pentru a se căsători cu frumoasa Denise Rifai pe care chiar o place.

Mihai Bendeac, sfat prețios de la mama sa, Emilia

Emilia Bendeac și-a sfătuit fiul să nu ducă la capăt această provocare și să nu accepte invitația de a merge în emisiunea „40 de întrebări”, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

În plus, mama actorului l-a sfătuit să nu se mai gândească la eventualul interviu, chiar dacă juratul de la iUmor are numai cuvinte de laudă la adresa brunetei.

Mihai Bendeac a mărturisit recent, în podcast-ul lui Cătălin Măruță, că prezentatoarea de la Kanal D este genul său de femeie.

ADVERTISEMENT

„Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!”, a precizat artistul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri