ADVERTISEMENT
Life

Mihai Bendeac, amenințări cu moartea în public. Ce l-a scos din sărite pe juratul iUmor?

Autor: Claudiu Ilie | 06.07.2020 | 17:09
Mihai Bendeac, amenințări cu moartea în public. Ce l-a scos din sărite pe juratul iUmor?
Mihai Bendeac. Foto: Instagram

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai carismatici actori români, iar stilul său caracteristic nu-l părăsește nici când are cel mai negru umor.

ADVERTISEMENT

Recent, într-o postare pe Instagram, juratul iUmor a explicat că nu mai rezistă cu o reclamă care este difuzată la televizor, mai exact cu melodia din spotul publicitar.

Actorul susține că este scos din sărite de fiecare dată când aude vocea din reclamă, dar și versurile, iar pentru asta să-i facă de căpătâi celui care a compus piesa.

Mihai Bendeac, în culmea … supărării

Ceea ce Mihai Bendeac nu știe este că cei care au lansat piesa Yuppi Ia Yuppi Ia, melodia cu pricina, este, de fapt, un grup de copii.

ADVERTISEMENT

Gașca Zurli este responsabilă pentru stările actorului, însă, cel mai probabil, dacă Bendeac ar fi conștient de acest lucru și-ar retrage cuvintele.

 

View this post on Instagram

 

Mi-e dor de ploaie. ☔️😳

A post shared by Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac) on


Este evident că actorul a glumit când a spus cuvintele dure în live-ul de pe Instagram, însă cert este că piesa chiar l-a scos din sărite. ” Cum să vii de la serviciu și să dai drumul la televizor, iar pe fundal să se audă piesa asta. Eu nu mai suport melodia asta. Jur, dacă aflu cine a compus această melodie îl omor cu mâna mea. Să se ferească din calea mea.”, a spus Bendeac, cu zâmbetul pe buze, semn că situația este amuzantă până și pentru el.

Mihai Bendeac se numără printre cei mai carismatici actori de la noi din țară, iar publicul este obișnuit cu reacțiile lui nesăbuite. Nu de puține ori s-a întâmplat ca actorul să aibă un limbaj necenzurat și să spună lucruri fără să-i pese de repercursiuni.

ADVERTISEMENT

Este singur la 37 de ani

Mihai Bendeac nu are o relație stabilă, în acest moment. Ultima femeie cu care s-a afișat a fost Roxana Vancea. Înainte de relația cu bruneta, el a avut o relație și cu Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei Matache.

Actorul a mai avut, de-a lungul timpului, și alte iubite, însă cu niciuna nu a ajuns la altar, iar asta poate și din cauza felului său de a fi.

ADVERTISEMENT

Concentrat pe cariera profesională, Mihai Bendeac scrie scenarii, este actor de comedie la Teatrul Național și este jurat în emisiunea iUmor. El a apărut și câteva seriale de comedie la Antena 1, care au avut un succes fulminant. Un exemplu în acest caz este emisiunea In Puii Mei, care s-a bucurat de foarte multă popularitate.

El este cel care a scris și scenariile pentru toate sezoanele Românii au Artiști, Teatru Tv, Băieți de Oraș, Comedy, Mondenii, Jurnalul unui burlac.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!