Life

Mihai Bendeac, dezvăluiri neașteptate înainte de a împlini 40 de ani: ”Simt nevoia să mă înscriu în PSD”

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Nu puțini sunt cei care se amuză atunci când îl văd pe scenă, sau în aparițiile sale televizate.
27.01.2023 | 17:27
Mihai Bendeac dezvaluiri neasteptate inainte de a implini 40 de ani Simt nevoia sa ma inscriu in PSD
Mihai Bendeac, dezvăluiri neașteptate înainte de împlinirea a 40 de ani. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Timpul a trecut de când Mihai Bendeac a debutat în lumea teatrului, iar în ultimii ani a devenit din ce în ce mai îndrăgit de publicul larg.

Ce gânduri are Mihai Bendeac înainte de a împlini 40 de ani

Iată că pe 16 februarie, actorul împlinește vârsta de 40 de ani, iar odată cu schimbarea prefixului, apar și câteva gânduri care îi dau mari bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

În general, Mihai Bendeac, care a fost și jurat al emisiunii iUmor de la Antean 1, își ține la curent urmăritorii cu mai tot ceea ce se întâmplă în viață sa. Așa a făcut și de această dată, când, spune el, se întâmplă ”o chestie foarte dubioasă”.

Mihai Bendeac povestește, într-o postare pe contul personal de socializare că se teme de vârsta de 40 de ani, mai exact de bătrânețe.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că și-a făcut deja o rutină, care confirmă înaintarea lui în vârstă, însă nu doar asta este problema, avertizează Mihai Bendeac.

”Cu cât se apropie mai mult momentul în care urmează să împlinesc 40 de ani, cu atât spaimele mele, cu atât fricile mele vis-a-vis de ceea ce înseamnă îmbătrânirea”, a scris Mihai Bendeac, pe contul său personal de socializare.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac se gândește la intrarea în PSD

Actorul are însă și alte gânduri, mai exact intrarea în politică. El a precizat că sunt momente în care simte nevoia să se înscrie în PSD, sau chiar să voteze cu social democrații, lucru care este o noutate pentru el.

De asemenea, un alt detaliu pe care Mihai Bendeac l-a observat este conținutul difuzat de televiziunile din țară.

ADVERTISEMENT

Acesta se gândește nostalgic la emisiunile pe care le făcea el, în comparație cu actualele producții de pe posturi, adăugând că ”nu mai ai la ce să te uiți”.

”Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă, simt din ce în ce mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine.

Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau. Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a spus Mihai Bendeac, pe contul său de socializare.

Amintim că în urmă cu ceva timp, actorul a vorbit și despre viața sa amoroasă, făcând câteva dezvăluiri despre gesturile care îl enervează la o femeie. 

ADVERTISEMENT