Sport

Mihai Bendeac, suporterul de lux al Andreei Prisăcariu. Cum l-a impresionat pe juratul iUmor: „Fata asta ar fi imaginea carismei”

Andreea Prisăcariu nu a avut succes la debutul în echipa de Fed Cup a României, dar a reușit să îl impresioneze pe Mihai Bendeac. Actorului i-au plăcut la nebunie conferințele de presă la care a participat românca.
18.04.2022 | 20:20
Mihai Bendeac suporterul de lux al Andreei Prisacariu Cum la impresionat pe juratul iUmor Fata asta ar fi imaginea carismei
Mihai Bendec, suporterul de lux al Andreei Prisăcariu. Cum l-a impresionat pe juratul iUmor: „Fata asta ar fi imaginea carismei”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Prisăcariu (22 de ani) nu a avut succes la primul ei meci de Fed Cup pentru România. A 324-a jucătoare a lumii a pierdut în două seturi, scor 0-6, 0-6, cu liderul mondial Iga Swiatek (20 de ani). Ieșeanca l-a impresionat însă pe Mihai Bendeac cu discursurile de la conferințele de presă din Polonia.

Mihai Bendeac a devenit fanul Andreei Prisăcariu. Ce l-a impresionat pe juratul iUmor

Înaintea barajului Polonia – România din Billie Jean King Cup, „rebela tenisului românesc” a oferit în exclusivitate un interviu pentru FANATIK. Chiar dacă „tricolorele” n-au avut nicio șansă în fața gazdelor, Andreea a menținut voia bună printre fete.

ADVERTISEMENT

Hazul locului 324 WTA a fost remarcat și de Mihai Bendeac. De meserie actor de comedie, juratul iUmor s-a amuzat teribil după ce a văzut discursul lui Prisăcariu din timpul conferințelor de presă de la Radom și i-a propus să participe la show-uri de stand-up comedy.

„Vreau să vă arăt ceva la care am râs din tot sufletul meu. Deci fata asta este absolut incredibilă. Dacă relaxarea ar avea o imagine, fata asta ar fi imaginea ei. A charismei, bă, băiatule. Nu am văzut atâta charismă”, a afirmat Mihai Bendeac, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Discursul hazliu al Andreei Prisăcariu

Andreea Prisăcariu a stârnit hohote de râs cu discursul pe care l-a avut la ceremonia tragerii la sorți pentru barajul dintre Polonia și România.

„Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, sunt eu aici cu ei (râsete). Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră, așa că asta îmi doresc”, a spus Prisăcariu.

ADVERTISEMENT

În timp ce făcea un gest expresiv, cu mâna stângă ridicată în aer, Prisacariu a explicat de ce se amuză copios colegele ei atunci când ea vorbește: „Vom oferi un spectacol frumos. Fetele mele râd pentru că mă plac atât de mult… Mai înainte mi-au spus: ‘O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare!’”, jucătoarea ieșeancă de tenis.

Ce spune despre porecla „rebela tenisului românesc”

În interviul acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Andreea Prisăcariu a comentat, printre altele, și modul în care percepe porecla de „rebela tenisului românesc”.

ADVERTISEMENT

Este amuzant pentru mine. Eticheta de rebelă mi-a fost pusă de presă. Dar de fapt nu mă cunoaște nimeni îndeajuns încât să știe cum sunt eu. Sunt diferită? Da. Sunt liberă în exprimare? Da. Sunt tatuată și îmi place să pozez? Absolut. Percepția pe care o au cei din exterior le aparține în totalitate. Nu e datoria mea să le definesc o imagine anume. Lumea oricum mă înțelege greșit în mare parte a timpului. Și sunt 100% împăcată cu ideea asta.

Nu las atitudinea altor persoane să-mi afecteze pacea interioară. Nu trăiesc să impresionez pe nimeni. Și nici nu vreau să le fac pe plac. Îi deranjează asta pe unii? Foarte bine! Dacă nu mă urăște nimeni înseamnă că fac ceva greșit.

Pe mine asta mă ambiționează. Invidia și ura sunt binevenite. Eu oricum îi iubesc pe toți. Ce mă deranjează cel mai mult este prostia. Asta e altă poveste deja. Celelalte jucătoare… nu știu! Sunt cuminți? Iar eu sunt mai puțin cuminte?…”, a declarat Andreea Prisăcariu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2...
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2 ani
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
Aceste zodii scapă de o grea povară. Vești mari înainte de Mărțișor
Aceste zodii scapă de o grea povară. Vești mari înainte de Mărțișor
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în...
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024....
Ce este „Privilegiul Doamnelor”, tradiția care se respectă doar pe 29 februarie 2024. Femeile profită de legendă atunci când e an bisect