Life

Mihai Bobonete a dat-o pe Dalida din Las Fierbinți de gol că e însărcinată acum o lună. Ce spunea despre actriță

14.10.2020 | 18:53
Mihai Bobonete a dato pe Dalida din Las Fierbinti de gol ca e insarcinata acum o luna Ce spunea despre actrita
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete din Las Fierbinți a reușit să își dea colega din serialul de renume de gol, în ceea ce privește sarcina acesteia. Despre Ecaterina Ladin s-a aflat chiar în această miercuri că va deveni mămică pentru a doua oară.

Totuși, cu câteva săptămâni în urmă, cel care îl joacă pe Bobiță din show-ul de pe Pro TV le-a transmis tuturor un mesaj cu foarte mult subînțeles despre actrița care abia și-a dezvăluit sarcina.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete nu s-a putut abține cu o lună de zile în urmă și pentru a putea să își manifeste fericirea odată cu veștile aflate a formulat o postare neașteptată.

Cum și-a dat Mihai Bobonete colega din Las Fierbinți de gol că e gravidă, cu o lună în urmă

Urmăritorii din mediul online s-au întrebat și pe atunci la ce surpriză se poate referi Bobiță, dar n-au bănuit vreo clipă că e vorba despre sarcina Ecaterinei Ladin.

ADVERTISEMENT

“Ecaterina Ladin, cunoscută ca și Dalida, coleguța mea frumoasă coace ceva, nu vă zic ce, dar urmăriți sezonul ăsta, iar la final veți afla”, transmitea Mihai Bobonete prin intermediul unei postări pe Instagram.

Atât rândurile sale, cât și o poză cu cei doi actori în rolurile din Las Fierbinți au fost postate cu patru săptămâni în urmă pe contul oficial al renumitului actor.În acea imagine, colegii de serial apar îmbrățișați și cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT
Mihai Bobonete a dat-o pe Dalida din Las Fierbinți de gol că e însărcinată acum o lună. Ce spunea despre actriță
Ecaterina Ladin a anunțat de curând că va deveni mamă pentru a doua oară

Cea care o interpretează pe Dalida a anunțat de curând că va fi mamă pentru a doua oară, dar și că se află deja în a patra lună de sarcină.

Vedeta PRO TV în vârstă de 37 de ani va avea tot un băiețel, aceasta aflând de curând sexul bebelușului său. Actrița și soțul ei au fost foarte fericiți de veste, ei mai având un băiat de 4 ani, pe nume Marcu.

ADVERTISEMENT

“Sunt însărcinată în patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii și eu, și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău în perioada asta și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă., a povestit Ecaterina Ladin, într-o emisiune TV.

ADVERTISEMENT