Life

Mihai Bobonete, cel mai penibil moment de când e celebru. Cum s-a făcut de râs Bobiță din Las Fierbinți

Mihai Bobonete (42 de ani), actorul care îl interpretează pe Bobiță în serialul Las Fierbinți, a povestit o întâmplare jenantă prin care a trecut de când este persoană publică.
20.06.2022 | 12:06
Mihai Bobonete cel mai penibil moment de cand e celebru Cum sa facut de ras Bobita din Las Fierbinti
Cum l-a ironizat Mihai Bobonete pe ministrul Daea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul și vedeta de la Pro TV a scos la iveală cel mai penibil moment de când e celebru. Comediantul a spus cum s-a făcut de râs, după ce ar fi încercat să facă o glumă, la o ieșire în oraș cu un prieten apropiat.

Cum a ieșit șifonat Mihai Bobonete după o glumă cu paparazzi: ”Am plecat rușinat”

Mihai Bobonete a ieșit șifonat după o peripeție prin care a trecut. Bobiță din Las Fierbinți a rememorat un moment rușinos pe care nu l-a uitat, vedeta de la Pro TV dezvăluind locul în care se află și cu cine era atunci.

ADVERTISEMENT

„Eram cu Cătălin Ciurlău, un prieten, la o terasă prin Pipera, nu se fuma înăuntru, am ieșit la terasă la o țigară. Peste drum, parcarea de la Billa. Afară, acolo, văd un Logan alb și pe mașină doi cu aparate care făceau poze.

Eu îi zic ăstuia, râzând: «Mă, nu se mai poate să ieși la un pahar de vin, să fumezi… Mă distrug paparazzii. Poate e momentul meu de intimitate, poate nu vrea să apar în poze». Eu, la glumă, Cătălin îmi ținea isonul.

ADVERTISEMENT

M-am dus la ei, nu m-am mulțumit doar cu atât: «Alooo, băieții! Ia lăsați alea! Mă, da vouă nu vă e rușine?!». Ei: «Ce s-a întâmplat, domnul Bobonete?!». Le explic eu, fac pe supăratul, ei ce-mi răspund? «Nu, domnul Bobonete, nu pe dumneavoastră.

Deasupra e un coafor, e Andreea Marin acolo, a venit cu mașina lui Bănică, pe ea o fotografiem… Vreți să vă facem și dumneavoastră o poză, două, dacă tot suntem aici?!». Am plecat rușinat.

ADVERTISEMENT

Cătălin râdea, le-a zis fotografilor: «Faceți-i și lui o poză, totuși, să aibă și el!». Că poate apar și eu într-o revistă, ceva”, a povestit actorul din serialul Las Fierbinți, în podcast-ul pe care-l moderează pe Youtube.

Mihai Bobonete nu este la prima peripeție de felul acesta, de-a lungul anilor dezvăluind foarte multe întâmplări atât pe scenă, cât și în emisiunea pe care o are de peste un an, în mediul online.

ADVERTISEMENT