Life

Mihai Bobonete, mărturisiri despre cum se desfășoară filmările pentru Las Fierbinți: ”Nu ne intersectăm”

22.07.2020 | 15:55
Mihai Bobonete marturisiri despre cum se desfasoara filmarile pentru Las Fierbinti Nu ne intersectam
ADVERTISEMENT

Filmările pentru sezonul cu numărul 17 din serialul „Las Fierbinți” difuzat la Pro TV au fost reluate de curând, însă nu fel ca odinioară. Unul dintre cei mai apreciați actori, Mihai Bobonete, a dezvăluit cum se desfășoară filmările care au loc într-o localitate din afara Bucureștiului.

Pandemia de coronavirus a impus reguli peste tot, inclusiv în producțiile cinematografice și de televiziune. Cunoscut pentru interpretarea lui Bobiţă, îndrăgitul actor a vorbit cu tristețe despre reluarea filmărilor care au fost sistate în luna martie.

ADVERTISEMENT

Comediantul a mărturisit că înainte de a ajunge pe platourile de filmare întreaga echipă a fost testată pentru noul tip de coronavirus, apoi s-a asigurat perimetrul în așa fel încât actorii care joacă în „Las Fierbinți” să nu se întâlnească, la fel și echipa de producție.

Cum se desfășoară filmările pentru Las Fierbinți. Mihai Bobonete spune totul

Mihai Bobonete spune că echipa „Las Fierbinți” este una frumoasă și unită, o adevărată familie, însă virusul din China i-a îndepărtat. În clipa de față, fiecare actor sau membru din staff ia masa singur, în propria rulotă. Așadar, actorii iau masa pe rând pentru a nu se întâlni.

ADVERTISEMENT

„Am început filmările, dar e foarte ciudat totul. Ne-au testat pe toți. Stăm mereu cu măști. E foarte greu pentru că noi, înainte, eram ca o familie acolo, mâncam împreună cu oamenii din echipa de producție, acum e o bandă trasă, mâncăm pe rând, fiecare în rulota lui.

Nu ne intersectăm niciodată la masă, e o schemă foarte ciudată. Noi, filmând de atâția ani, am devenit o familie suntem foarte apropiați și acum e destul de trist”, a povestit actorul, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Cât de mult și cum i-a schimbat viața serialul de la Pro TV actorului

Renumitul actor se bucură de popularitate datorită serialului care a fost lansat în urmă cu 10 ani, dar și mulțumită spectacolelor de stand up comedy pe care le țin în țară, dar și peste hotare. Multă lume ar spune că este plin de bani, însă Mihai Bobonete recunoaște că are și datorii ca bănci, ca orice om.

Întrebat despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit celebru pe micile ecrane, comediantul a precizat că în primii ani oamenii din piață erau darnici cu el, în timp ce acum chiar îl fură la cântar. Și asta pentru că oamenii au senzația că are bani cu sacul.

ADVERTISEMENT

„În primii ani de serial, că anul acesta se fac 10 ani, în primii 4-5 ani primeam reduceri. La piață îmi mai puneau câțiva cartofi în plus când cumpăram. Acum, în ultimii 5 ani, când deja s-a scris prin presă că câștigăm averi impresionante, s-a schimbat situația.

Acum, când mă recunosc în piață, mă trag la cântar că zic că am bani mulți. Promoții n-am mai văzut de mult”, a spus, vizibil amuzat, actorul, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT