Fotbal intern

Mihai Eșanu, surpriza lui Dusan Uhrin la meciul cu Voluntari. De ce a fost titularizat, deși nu e 100% refăcut

29.04.2021 | 17:29
Mihai Esanu surpriza lui Dusan Uhrin la meciul cu Voluntari De ce a fost titularizat desi nu e 100 refacut
Esanu, surpriza lui Uhrin la meciul cu Voluntari. De ce e titular desi nu e 100% refacut
ADVERTISEMENT

Mihai Eșanu e supriza lui Dusan Uhrin în primul unsprezece al meciului cu FC Voluntari, deși nu este 100% refăcut.

FANATIK a aflat că portarul de 22 de ani al lui Dinamo, care a lipsit la ultimele șapte meciuri ale „câinilor”, nu va apăra nici cu Voluntari, lucru confirmat chiar de Constantin Eftimescu.

ADVERTISEMENT

Dusan Uhrin a riscat însă și l-a trimis titular în meciul cu Voluntari, după ce portarul norvegian Gudmund Kongshavn, care i-a „îngropat” pe alb-roșii la ultimele partide, s-a accidentat.

Mihai Eșanu, forțat de Dusan Uhrin cu FC Voluntari

FANATIK a aflat că Mihai Eșanu a suferit o accidentare la mușchii inghinali, care poate crea destul de multe probleme, iar jucătorul a lipsit de la antrenamentele echipei mai bine de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Conform Radio Dinamo 1948, Gudmund Kongshavn a suferit o accidentare de ultim moment, iar Dusan Uhrin a trebuit să riște cu Eșanu. Tânărul portar își asumă un risc destul de mare. deoarece este predispus la o recidivă, care de altfel l-a făcut să stea departe de gazon atâta vreme.

„Părerea mea este că nu va fi la joc, fiindcă această accidentare a lui a survenit în urma faptului că el a fost accidentat, din dorința de a fi titular în continuare pe acest post, el într-un fel a și ascuns, a neglijat și a spus că merge. Și așa accidentarea s-a amplificat și s-a ajuns ca să stea atâta timp”, a declarat Constantin Eftimescu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Denis Oncescu nu este în lot. Gudmund Kongshavn e rezervă

În cazul în care Mihai Eșanu va avea probleme medicale sau va fi eliminat, singura variantă pentru Dusan Uhrin este tot Gudmund Kongshavn. Denis Oncescu, care tocmai și-a prelungit contractul cu Dinamo, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, este considerat prea tânăr pentru a fi aruncat în luptă în acest final de sezon, la doar 16 ani.

„Nu există așa ceva! Nu e adevărat că și-a depus memoriu. Sunt informații prin gard. Oncescu acum două săptămâni, dacă nu mai mult, a semnat un nou contract cu Dinamo. Ca atare, s-a rezolvat!

ADVERTISEMENT

Chiar și tatăl lui a sunat la club și și-a cerut scuze pentru ce a apărut, dar a spus că nu este el autorul acelei declarații. Să nu vă închipuiți că ei au nu știu ce salarii. Mai sunt și scăpări”, a lămurit problema președintele lui Dinamo pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT