News

Mihai Gâdea a plecat în timpul emisiunii Sinteza Zilei. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul de la Antena 3

24.11.2020 | 08:22
Mihai Gadea a plecat in timpul emisiunii Sinteza Zilei Ce sa intamplat cu prezentatorul de la Antena 3
ADVERTISEMENT

Moment rar întâlnit luni seară în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. Prezentatorul acesteia, Mihai Gâdea, a plecat în timpul derulării talk-show-ului de la postul de știri. 

La ora 21:00, ora clasică de start a emisiunii, realizatorul emisiunii a recunoscut că nu se simte și nu s-ar fi pregătit ca de obicei pentru ediția în curs.

ADVERTISEMENT

Ulterior, după două ore de la derularea talk-show-ului de mare audiență din România, locul lui Gâdea în rolul de prezentator a fost luat de Oana Zamfir, colega acestuia și realizatoarea ”Exces de putere”.

Mihai Gâdea a părăsit platoul emisiunii Sinteza Zilei

Ediția de pe 23 noiembrie a emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 a început cu un prezentator, Mihai Gâdea, și s-a încheiat cu o prezentatoare, Oana Zamfir.

ADVERTISEMENT

Încă de la ora 21:00, din startul emisiunii, Gâdea a avetizat că nu se simte bine și că nu a pregătit ediția atât de bine, acesta fiind un prim semnal că ceva nu este în regulă.

În ciuda acestui lucru, prezentatorul a reușit să ducă primele două ore din emisiunea sa care de regulă se încheie în jurul miezului nopții. Ulterior, între ora a doua și a treia a ediției de luni de la Sinteza Zilei, locului lui Gâdea a fost luat de Oana Zamfir.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea emisiunii ”Exces de putere” a preluat ștafeta de la directorul postului de televiziune al trustului Intact, însă fără să ofere vreun detaliu legat de ce s-a întâmplat cu superiorul său.

Gâdea, de peste 15 ani gazdă la Sinteza Zilei

De mai bine de un deceniu și jumătate, Mihai Gâdea este gazdă la Sinteza Zilei, cel mai urmărit talk-show zilnic de la televiziunile de știri din România. Prima ediție a emisiunii a avut loc pe data de 7 noiembrie 2005.

ADVERTISEMENT

Sinteza Zilei este difuzată în fiecare seară, de luni până joi, și duminică, de la ora 21:00 până la ora 00:00. De regulă, emisiunea dezbate subiecte și evenimente din viața politică, dar uneori și din alte sfere ale societății.

  • 43 de ani are Mihai Gâdea

În ceea ce-l privește pe Mihai Gâdea, pe lângă rolul de prezentator al emisiunii, acesta ocupă, din 14 mai 2010, și rolul de director al postului de televiziune Antena 3.

ADVERTISEMENT