News

Mihai Gâdea, moment de excepție la Antena 3. Cum i-a imitat pe Ion Cristoiu și Ion Iliescu. Video

24.02.2021 | 21:24
Mihai Gadea moment de exceptie la Antena 3 Cum ia imitat pe Ion Cristoiu si Ion Iliescu Video
Mihai Gâdea, moment de excepție la Antena 3. Cum i-a imitat pe Ion Cristoiu și Ion Iliescu. Video. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, are și calități nebănuite de comediant. Și le-a demonstrat în talk-show-ul pe care îl realizează zilnic, atunci când i-a imitat impecabil pe Ion Cristoiu și Ion Iliescu.

Marți seara, într-o ediție ceva mai destinsă a emisiunii sale, în care l-a avut invitat pe Ionuț Rusu, un cunoscut imitator al diferitelor personaje de pe scena publică, directorul Antena 3 a arătat că și el se pricepe de minune la astfel de lucruri.

ADVERTISEMENT

Deconspirat de colegul și bunul său prieten Mircea Badea, Mihai Gâdea a intrat în pielea personajelor Ion Cristoiu și Ion Iliescu, pe care le-a imitat aproape perfect.

Mihai Gâdea i-a imitat pe Ion Cristoiu și Ion Iliescu la Antena 3

Finalul ediției de marți a emisiunii ”Sinteza zilei” a fost una deosebită, fiind opusă dezbaterilor tensionate din zilele normale. În studio, alături de Mihai Gâdea, s-a aflat comediantul Ionuț Rusu, cel care imită cele mai populare personaje din această perioadă, de pe scena politică și nu numai.

ADVERTISEMENT

După ce Rusu și-a prezentat un larg repertoriu în care a imitat fel și fel de personaje, de la Raed Arafat și Dana Budeanu până la Emeric Ienei, în scenă a intrat chiar realizatorul talk-show-ului.

Pe ”pasa” cu Mircea Badea, Gâdea a fost deconspirat privind calitățile sale excepționale de imitator. Lăudat de prietenul său, directorul postului trustului Intact a făcut senzație.

ADVERTISEMENT

Tu imiți foarte bine (n.r. Badea către Gâdea). Mihai Gâdea îi mită foarte bine pe Ion Iliescu. E genial. De departe cel mai bine. Cel mai bun dintre toți pe care i-am văzut. Dacă îl vezi, mori…” iar apoi a început spectacolul.

De la minutul 7:30

Mihai Gâdea, ”cadou” pentru Mircea Badea de ziua lui

În aceeași emisiune în care Mihai Gâdea a fost deconspirat de Mircea Badea privind abilitățile sale de bun imitator, s-a întâmplat un alt eveniment special.

ADVERTISEMENT

Directorul Antena 3 a dezvăluit tuturor că, pe 24 februarie, Mircea Badea urmează să-și sărbătorească ziua de naștere, lucru deloc pe placul realizatorului ”În gura presei”.

Gâdea: Trebuie să facem o dezvăluire…

Badea: Se apropie un moment pe care îl bănuiesc că va fi jenant. Și am putea să trecem peste!

Gâdea: Nu e deloc jenant. Încerc să-i distrug de fiecare dată ziua lui de naștere pentru că și el mi-o distruge mie.

ADVERTISEMENT