Life

Hoțul care i-a furat bicicleta lui Mihai Găinușă a fost prins. Ce pedeapsă riscă acum bărbatul

Hoțul care i-a furat recent bicicleta lui Mihai Găinușă a fost prins și arestat. Pentru fapta sa, bărbatul își va petrece sărbătorile de iarnă după gratii.
22.12.2021 | 11:10
Hotul care ia furat bicicleta lui Mihai Gainusa a fost prins Ce pedeapsa risca acum barbatul
ADVERTISEMENT

Bărbatul care l-a lăsat pe Mihai Găinușă fără bicicleta cea nouă a fost prins de oamenii legii și arestat. Hoțul care l-a făcut pe fostul realizator TV să anunțe furtul și în mediul online, nu doar la poliție, își va petrece sărbătorile de iarnă în arest preventiv.

”Mi s-a furat bicicleta. E una simplă. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, scria Mihai Găinușă pe Facebook, la momentul furtului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care l-a păgubit pe Mihai Găinușă a fost prins

Însă acum, la câteva zile distanță, prezentatorul a trecut de la agonie la extaz și asta pentru că obiectul ce i s-a furat i-a și fost returnat.

Polițiștii bucureșteni au urmărit cu ajutorul camerelor de supraveghere traseul hoțului, până în zona Rahova, și astfel au aflat că au de-a face cu un recidivist.

ADVERTISEMENT

”Surpriză-Surpriză! Mulțumesc secției 17 Poliție! Au prins hoțul și mi-au recuperat bicicleta. Vă întrebați cum? Și eu am întrebat. Au urmărit traseul hoțului cu ajutorul camerelor de la case, instituții etc. Au ajuns în Rahova unde gagiul a vândut-o instant cu 200. Recidivist. (Mulțumim, Dragnea, pentru recursul compensatoriu)

Nu vă mai temeți de cip. Oricum suntem toți filați 24/24. Dacă ești cinstit, asta nu contează. Încă o dată, nu-mi vine să cred, dar mulțumesc Poliției Române”, este replica venită din partea lui Mihai Găinușă după ce a primit bicicleta înapoi, scrie Wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Deși purta glugă și mască de protecție, Florian R.M. a fost imediat depistat și plasat în arest preventiv pentru că a furat bicicleta, pe care a vândut-o ulterior cu 200 de lei.

Chiar dacă furtul unei biciclete nu este o faptă atât de gravă, procurorii au considerat că bărbatul este un pericol public, fapt pentru care judecătorii l-au plasat în arest preventiv, fiind deja trimis în judecată în procesul în care fostul prezentator de la ”Cârcotașii” este păgubitul.

ADVERTISEMENT

Hoțul este recidivist

Hoțul care l-a lăsat pe Găinușă fără bicicletă nu este la prima abatere de acest fel. Bărbatul în cauză ieșise din închisoare în urmă cu un an și jumătate, după ce fusese condamnat tot pentru furt calificat. În 2014, Florian a fost atunci ajutat de doi prieteni alături de care a furat o mașină Dacia 1310, au spart un alt autoturism pentru a-i lua acumulatorul și a șofat fără permis de conducere.

Și atunci ca și acum, hoțul a avut ghinion. În timp ce planul său era să fure și alți acumulatori de la mașinile din zonă, un echipaj de poliție i-a ieșit în cale, iar el și prietenii lui au ajuns după gratii.

 

ADVERTISEMENT