Sport

Mihai Iosif și-a pierdut cel mai important aliat și va fi înlocuit la Rapid! Adrian Mutu este în negocieri ca să preia echipa, dar i se cere un obiectiv precis: cupele europene în acest sezon! Exclusiv

FANATIK a aflat detalii despre demiterea lui Mihai Iosif (47 de ani), dar și obiectivul pe care conducerea giuleșteană plănuiește să i-l fixeze noului antrenor.
21.02.2022 | 23:56
Mihai Iosif sia pierdut cel mai important aliat si va fi inlocuit la Rapid Adrian Mutu este in negocieri ca sa preia echipa dar i se cere un obiectiv precis cupele europene in acest sezon Exclusiv
FANATIK a aflat detalii despre demiterea lui Mihai Iosif (47 de ani), dar și obiectivul pe care conducerea giuleșteană plănuiește să i-l fixeze noului antrenor
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a fost instalat pe postul de antrenor principal al Rapidului în luna martie a anului trecut. Acesta mai avea contract cu formația alb-vișinie până la finalul actualului sezon.

Mihai Iosif și-a pierdut cel mai important aliat și va fi înlocuit la Rapid

FANATIK a aflat că Mihai Iosif și-a pierdut cel mai important aliat: galeria. Suporterii sunt nemulțumiți de rezultatele înregistrate de echipă în ultima perioadă, astfel că își doresc aducerea unui nou antrenor. Liderii galeriei vor ca mutarea să se producă fără scandal și așteaptă ca oamenii din conducere să ia taurul de coarne, fără ca fanii să fie implicați în vreun fel sau altul.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de site-ul nostru, oficialii din Grant au decis deja ca Mihai Iosif să fie schimbat. Însă, cel puțin în acest moment, nu s-a ajuns la un acord definitiv cu noul antrenor, totul fiind încă la stadiul de negocieri.

Potrivit GSP, Rapid se află în discuții avansate cu Adrian Mutu, care este liber de contract din luna octombrie a anului trecut, după despărțirea de FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Ca antrenor principal, Adrian Mutu le-a pregătit pe FC Voluntari, FC U Craiova, România U21 și echipa a doua a celor de la Al-Wahda.

Conducerea Rapidului vrea să-i fixeze un obiectiv surpriză noului antrenor

Din cauza rezultatelor slabe înregistrate în ultima perioadă, Rapid mai are șanse minime să acceadă în play-off. Astfel că, din informațiile FANATIK, conducerea rapidistă plănuiește să-i fixeze un obiectiv imediat viitorului antrenor: terminarea sezonului pe unul dintre primele două locuri din play-out.

ADVERTISEMENT

Noul obiectiv este foarte important pentru Rapid, având în vedere că, îndeplinirea acestuia, i-ar oferi un bilet la barajul pentru Conference League.

În prezent, Rapid se află pe locul 8 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 36 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate. Iar, din sezonul regulat, mai sunt de disputat trei etape.

ADVERTISEMENT

Rapid n-a obținut nicio victorie în acest an

Trupa lui Mihai Iosif n-a obținut nicio victorie în 2022. Ultimul rezultat pozitiv datează din 10 decembrie, când giuleștenii o învingeau pe FC Argeș, scor 2-0.

În următoarea partidă de campionat, Rapid o va întâlni, acasă, pe Dinamo. Meciul este programat sâmbătă, la ora 20:30.

  • 10.7 milioane de euro este cota lotului lui Rapid, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: