Life

Mihai Morar, Revelion atipic anul acesta. Unde va fi prezentatorul în noaptea dintre ani 

29.12.2020 | 19:06
Mihai Morar Revelion atipic anul acesta Unde va fi prezentatorul in noaptea dintre ani
ADVERTISEMENT

Mihai Morar este obișnuit ca în noaptea dintre ani să fie pe scenă, în fața oamenilor, însă de data aceasta va avea parte de un Revelion cu totul ieșit din comun. Vedeta va fi aproape de prietenii săi de la radio, acolo unde va fi organizată o petrecere pe cinste. 

Mai exact, este primul an în care prezentatorul de la Antena Stars va petrece la postul de radio unde lucrează, acolo unde va fi cu Daniel Buzdugan, colegul său nelipsit cu care obișnuiește să plece la tot felul de evenimente prin țară, dar și cu alții.

ADVERTISEMENT

Întrebat de unde a venit această idee, Mihai Morar a mărturisit că a fost a ascultătorilor. Așadar, la trecerea dintre ani vedeta va intra în legătură cu oamenii care ascultă Radio ZU. Emisiunea celor doi prezentatori va fi în direct, din 31 decembrie 2020 până pe 1 ianuarie 2021.

Mihai Morar, Revelion diferit față de anii anteriori. Unde va fi acesta

Mihai Morar și Daniel Buzdugan sunt de 16 ani împreună la evenimente, o tradiție care se cerea respectată și anul acesta. Așa se face că cei doi vechi prieteni vor fi nelipsiți de la radio, cei doi fiind alături și de Emma Ștefan, colega lor.

ADVERTISEMENT

„Va fi o petrecere ca pe vremuri: în ZUfragerie. E o celebrare a locului pe care toată lumea asta l-a redescoperit în 2020: sufrageria.

Emma, Daniel si cu mine vom fi la noi acasă, adică la radio, iar ascultătorii pot intra live cu noi, pe Zoom, din ZUfrageriilor lor. E primul revelion din istoria Radio ZU.

ADVERTISEMENT

Și nici măcar nu e ideea noastră, vine de la ascultători… a plecat ca o glumă, am tot rostogolit-o şi uite unde s-a ajuns… Așa se leagă lucrurile între noi și ascultători: natural.

Cum la fel de natural este că, de vreo 16 ani, primul om pe care îl pup după miezul nopții este Buzdu. De fiecare dată, de Anul Nou, eram la evenimente împreună.

ADVERTISEMENT

Chiar ne întrebam, lunile trecute, dacă o să rupem tradiția anul ăsta… eram pregătiți să stăm acasă… dar au găsit ascultătorii soluția: revelionul la radio, în radio”, a declarat Mihai Morar, conform okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: