Life

Mihai Onilă, și divorțat, și cu banii luați! Vedeta AxxA e disperată

Mihai Onilă, membru al trupei AxxA din care face parte și Dinu Maxer, a oferit noi detalii despre harababura în care se află!
17.10.2023 | 16:44
Mihai Onila si divortat si cu banii luati Vedeta AxxA e disperata
Mihai Onilă, noi detalii despre divorțul de soție. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Onilă a surprins pe toată lumea în urmă cu aproape o săptămână, când a mărturisit că a ajuns la divorț din motive birocratice. Căsătoria pe care cântărețul o are cu iubita sa, Laura, din Belgia, nu e recunoscută și în România.

Mihai Onilă, și divorțat și cu banii luați!

Mihai Onilă a descris, în exclusivitate pentru FANATIK, o întreagă încrengătură pe care trebuie acum s-o descurce pentru a putea fi în continuare, într-o formă legală, cu cea care i-a fost și îi va fi soție.

ADVERTISEMENT

Artistul a mărturisit, în discuția avută cu FANATIK, că, dorind să rezolve problema cu hârtiile cât mai repede, s-a ales și cu o pagubă de 1.000 de euro. Persoana în care și-a pus bazele n-a mișcat mare lucru pentru a clarifica ce se întâmplă cu el și Laura.

Pentru a rezuma, Mihai Onilă și Laura și-au unit destinele în Belgia, țară unde sunt stabiliți. Căsătoria lor, însă, nu a fost recunoscută și de către autoritățile din țara noastră. Așa că… prietenul lui Dinu Maxer s-a gândit la varianta divorțului de soția sa pentru a se putea recăsători, de data asta în România.

ADVERTISEMENT

Cei doi așteaptă în continuare soluții din partea autorităților care au în vedere situația lor. O soluție care pare de-a dreptul suprarealistă. Mihai Onilă a dezvăluit, pentru FANATIK, că speră ca lucrurile să se rezolve cât mai repede posibil și să nu mai piardă alți bani pentru a-i fi recunoscută povestea de iubire și de către autoritățile de la noi.

„Am plătit niște bani, nu s-a întâmplat nimic”

„Eu stau în Belgia, iar Laura Locuia de 20 și ceva de ani în Belgia. Aici, fiecare a venit cu un partener și atunci a trebuit să renunțăm la parteneri, să divorțăm în Belgia. Nu avea sens, practic, să divorțăm în România, din moment ce viața noastră și toate activitățile noastre s-au desfășurat în această țară. 

ADVERTISEMENT

Noi locuiam, fizic, de mulți ani acolo. Bineînțeles că actele de divorț, tot ce a presupus acest proces al divorțului, făcut fiind în limba flamandă, trebuia tradus în română și totul legalizat și în România. Noi nu cunoșteam aceste lucruri. Am dus hârtiile la avocat.

Apoi să așteptăm 6 luni. Am plătit deja niște bani la acea avocată, cam vreo 1.000 de euro. Nu s-a întâmplat nimic. Nu mă plâng că am pierdut banii, doar că noi nu putem beneficia nici acum de această hotărâre de a fi împreună și în acte, să fim recunoscuți și în țară.

ADVERTISEMENT

Nu am altceva de făcut decât să mi se legalizeze acum și actele de divorț ori să aștept să se legalizeze actele de divorț din Belgia. Sincer, habar nu am cât va dura. M-am gândit că o să mă mai coste încă 1.000 de euro. Habar nu am. Am vorbit cu altă avocată. A spus că putem face asta într-o lună. A zis că se poate rezolva. Noi suntem în așteptare”, a declarat Mihai Onilă, pentru FANATIK.

Dincolo de această nebunie birocratică, Mihai Onilă are și motive de bucurie în viață, unele care au legătură cu viața profesională. Mai precis, cântărețul îi va fi implicat în proiectul deschis de Dinu Maxer și Adi de la AxxA. Aceștia se ocupă de o școală de artă pentru copii.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva...
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva ore de România: "Cel mai frumos loc din lume"
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
IMPOZITE mai mari pentru pensie. Seniorii care vor primi BANI mai puțini
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Veste mare pentru românii care merg la mare. Se deschide noua autostradă
Veste mare pentru românii care merg la mare. Se deschide noua autostradă
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela...
Motivul care a dus la separarea pe bani grei a „Reginei Întunericului”, Gabriela Lucuțar: „Un divorț nu e o înmormântare”