Life

Mihai Petre, la spital după ce s-a accidentat în vacanța în Bulgaria: “Bine că m-am ales doar cu atât”

Mihai Petre, la spital după ce s-a accidentat în Bulgaria. Ce a pățit coregraful în vacanța petrecută alături de familie.
15.08.2023 | 15:31
Mihai Petre la spital dupa ce sa accidentat in vacanta in Bulgaria Bine ca mam ales doar cu atat
Mihai Petre s-a accidentat în vacanța în Bulgaria. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Petre s-a accidentat în vacanța petrecută în Bulgaria, cu familia, și a ajuns la spital. Dansatorul nu a pățit nimic grav și este în proces de vindecare.

Mihai Petre, la spital după o accidentare suferită în Bulgaria. Ce a pățit dansatorul

Juratul de la Te cunosc de undeva a mers în vacanță cu familia în mai multe destinații până acum. Mihai Petre. soția și copiii lui au vizitat Italia, dar și Polonia și Cluj,

ADVERTISEMENT

Următoarea destinație a fost o stațiune din Bulgaria, care le-a plăcut foarte mult, după cum a povestit coregraful pe rețelele sociale. Mihai Petre le-a recomandat locația și urmăritorilor de pe rețelele sociale care au de gând să meargă la mare.

Este vorba despre stațiunea Obzor, care e și aproape de casă și unde există numeroase opțiuni de cazare. În plus, mâncarea și activitățile au fost pe placul dansatorului.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Mihai Petre a familia sa nu au avut parte doar de momente plăcute. Dansatorul a ajuns la medic după ce a suferit un accident în vacanță, la puțin timp după ce s-a vindecat după o altă ruptură.

Juratul și-a rupt degetul mic și a mers la același medic care l-a tratat și în trecut, după accidentarea suferită acum câteva luni în Austria, unde a mers pentru snowboarding.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre i-a avertizat pe urmăritori să fie atenți la valurile de la mare, pentru că acestea i-au provocat ruptura. Coregraful vede partea plină a paharului, și anume faptul că nu a fost vorba de ceva mai grav.

“Întotdeauna o plăcere să mă văd cu Dr. Vlad Predescu – chirurg ortoped. Bine… recunosc că nu mă așteptam să îl vizitez la așa scurt timp de la ruptura de ligament colateral, cu o altă ruptură.

ADVERTISEMENT

De data asta e un deget, mic e adevărat, nimic grav, însă am avut parte de aceeași atenție, profesionalism și conversație de calitate care ajută enorm cred eu, în relația medic-pacient.

Aveți grijă cu valurile dacă sunteți la mare. Nu e bine să te lași dus de val întotdeauna. Nici nu mi-am dat seama cum am fost luat de unul. Bine că m-am ales doar cu atât. Vacanță frumoasă!”, a povestit Mihai Petre pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: