Life

Mihai Petre s-a reprofilat! Din ce vrea să facă bani, după ce a fost dat afară de la Românii au talent

13.04.2021 | 12:47
Mihai Petre sa reprofilat Din ce vrea sa faca bani dupa ce a fost dat afara de la Romanii au talent
ADVERTISEMENT

Mihai Petre a vorbit despre proiectele sale în cadrul unei emisiuni TV și a spus din ce vrea să fac bani acum. Fostul jurat de la „Românii au talent” s-a reprofilat și realizează podcasturi  pe canalul său de YouTube. 

Acesta a spus care va fi următorul său invitat, pe care fanii îl pot vedea mâine într-o discuție cu totul inedită. Este vorba despre Pavel Bartoș, cu care a fost coleg mult timp la show-ul de talente.

ADVERTISEMENT

Dansatorul a fost înlocuit cu Alexandra Dinu la show-ul de la Pro TV, iar acum și-a mutat activitatea în online, la fel ca mulți colegi de breaslă, neavând foarte multe posibilități în lumea artistică din cauza pandemiei. Mihai Petre a postat deja câteva videoclipuri pe canalul său.

Mihai Petre s-a reprofilat! Din ce vrea să facă bani, după ce a fost dat afară de la Românii au talent

Mihai Petre poartă discuții cu persoane remarcabile în podcasturile sale de pe YouTube, unde postează regulat. Întors recent din vacanța în Egipt alături de soție și cele două fete, dansatorul le-a vorbit lui Gabriel Coveșanu și Lorei despre proiectul pe care l-a început în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT

„Am multe planuri, acum sunt pe online. Am reușit să-mi fac un canal de YouTube, să port conversații foarte interesante în podcastul meu. Eu cred că o să vă placă, pentru că discut cu oameni interesanți despre trei subiecte cu care rezonez: performanța profesională, sănătatea și educația.

Invit oameni care au făcut performanță în profesia lor, care fac lucruri bune pentru alții și sunt performanți în domeniul lor. Am avut invitați foarte faini, Andreea Esca, Florin Talpeș, Gaspar Gyorgy, Mihai Morar…

ADVERTISEMENT

Mâine lansez un episod nou cu colegul și prietenul nostru, Pavel Bartoș, despre lucruri pe care nu le-ați mai auzit până acum, cum a ajuns să aibă succes, cum e să ai o soție studentă…Mâine o să apară, vă invit pe canalul meu să găsiți discuții foarte interesante”, a declarat Mihai Petre la „Vorbește lumea” de la Pro TV.

Mihai Petre la Vorbește lumea
Mihai Petre la Vorbește lumea. Sursa foto: capturi Pro TV

Mihai Petre, fără bani, acte și telefon în vacanță

Mihai Petre a povestit cum a rămas fără bani, acte și telefon în timpul unei vacanțe în Polonia. Acesta a avut nevoie de ajutorul ambasadei, însă nu a reușit să-și recupereze bunurile.

ADVERTISEMENT

„Am pățit-o foarte rău. Nu vreau să-mi aduc aminte. (…) Eram într-o vacanță în Polonia și mi-am uitat telefonul la toaletă, pe chestia aia de hârtie igienică. 

Am plecat liniștit, cum se duce omul. Aveam și un portofel de travel și când m-am întors nu mai era, eu deja eram la poartă… Nu mai aveam nici tichetul de parcare, nici pașaport, nici carduri, nici nimic. „M-am dus: «Bună ziua, poliția unde este la dumneavoastră aici?».

M-a luat poliția, m-au scos, am ajuns pe la Ambasada României din Varșovia. (…) Au dispărut cu totul. La un moment dat, țin minte că voiam să-mi cumpăr o apă și m-am dus și mi-am dat seama că nu-mi pot cumpăra o apă, ceea ce-i destul de ciudat”, a continuat Mihai Petre în cadrul emisiunii de la Pro TV.

Mihai Petre, despre plecarea de la Românii au talent

Telespectatorii au avut un șoc atunci când Mihai Pere a fost înlocuit la masa juriului de la „Românii au talent”, subiect pe care artistul l-a abordat în urmă cu câteva luni. Cu toate că vestea l-a luat pe nepregătite, deși știa că producția emisiunii va face schimbări, dansatorul ține legătura cu foștii colegi și sunt în relații bune.

„Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur…(…) o așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. 

Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu. 

(…) voi urmări cu drag emisiunea asta, pentru că este un format pe sufletul meu. Și formatul în sine, și echipa, și stația, îmi sunt dragi. Am rămas prieten cu toți din echipă”, spunea Mihai Petre pentru click.ro.

ADVERTISEMENT