Sport

Mihai Pintilii, detalii despre starea de sănătate a lui Compagno și Olaru după Chindia – FCSB 0-2: ”Andrea este mai grav!”

Mihai Pintilii a apreciat efortul depus de jucătorii săi în partida Chindia - FCSB 0-2, în condițiile în care starea gazonului a fost una proastă.
11.12.2022 | 23:30
Mihai Pintilii detalii despre starea de sanatate a lui Compagno si Olaru dupa Chindia  FCSB 02 Andrea este mai grav
Mihai Pintilii a apreciat efortul depus de jucătorii săi în partida Chindia - FCSB 0-2, în condițiile în care starea gazonului a fost una proastă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus cu 2-0 într-un joc de mare luptă, a urcat pe locul 3 în clasament și a început să se gândească la titlul de campioană.

Prima reacție a lui Mihai Pintilii după Chindia – FCSB 0-2

La finalul întâlnirii Chindia – FCSB 0-2, din etapa a 20-a din SuperLiga, Mihai Pintilii a oferit ultimele detalii despre starea de sănătate a jucătorilor Darius Olaru și Andrea Compagno, care s-au accidentat grav după ce s-au dat cap în cap.

ADVERTISEMENT

”Așteptăm răspuns de la spital. Din ce știu, Andrea Compagno este mai grav, îmi pare rău pentru ei. Și băieții au spus la pauză să jucăm acest meci pentru ei”, a declarat Pintilii, care apoi a analizat jocul de la Ploiești.

”Acum să ne bucurăm de această victorie, de mâine ne putem gândi la partida cu CFR. Jucătorii au arătat mult caracter pe un teren foarte greu. S-a jucat simplu pe un astfel de teren, Vlad nu trebuia decât să respingă mingea, să nu se complice, și asta a făcut.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că nu am luat gol și sper să o ținem tot așa. Băieții merită felicitări, la fel și noi toți ceilalți care suntem lângă ei. Puteai să și pierzi în seara asta, dar meciul cu CFR tot la victorie trebuia tratat. Nu cred că avem ceva de demonstrat CFR-ului, vom juca să luăm cele 3 puncte și atât”, a mai spus antrenorul secund al ”roș-albaștrilor”.

Andrei Vlad va apăra și cu CFR Cluj

Mihai Pintilii a dezvăluit că sunt șanse mici ca Ștefan Târnovanu să fie recuperat până la partida cu CFR Cluj, dar a menționat că are mare încredere în Andrei Vlad, care a fost titular în campionat după o pauză de 9 luni.

ADVERTISEMENT

”Din ce știu, nu cred că îl vom avea pe Târnovanu cu CFR, dar sperăm. Vlad este un portar bun în care avem încredere. I-a venit rândul și trebuie să apere. Să dea Domnul să apere bine și o să bag doi în poartă.

O să vedem pe cine vom băga când vor fi ambii apți. Nu dau indicații, nu am voie, la faza accidentării m-am ridicat să mă interesez de soarta lor, să vedem dacă trebuie să facem schimbări”, a încheiat Pintilii.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a oferit o imagine mai puțin întâlnită pentru un antrenor la meciul împotriva Chindiei Târgoviște. Acesta a arătat tabela cu schimbările în minutul cinci, când Andrea Compagno și Darius Olaru au fost înlocuiți cu Răzvan Oaidă și David Miculescu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „2 solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT