Sport

Clipe de panică în Chindia Târgoviște – FCSB. Compagno și Olaru, ciocnire teribilă. Au fost schimbați și duși de urgență la spital! Video

Început de meci de coșmar pentru FCSB la Ploiești împotriva Chindiei Târgoviște. Andrea Compagno și Darius Olaru au fost accidentați grav.
11.12.2022 | 20:48
Clipe de panica in Chindia Targoviste  FCSB Compagno si Olaru ciocnire teribila Au fost schimbati si dusi de urgenta la spital Video
Andrea Compagno și Darius Olaru au marcat împreună 18 goluri în Liga 1. Sursă foto: Digi Sport
ADVERTISEMENT

Compagno și Olaru s-au dat cap în cap în minutul trei al meciului contra Chindiei Târgoviște, iar cei doi sunt incerți pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Dublă lovitură pentru FCSB în startul meciului împotriva Chindiei Târgoviște

Vicecampioana României a avut parte de un ghinion teribil încă din primele secvențe ale partidei cu Chindia Târgoviște disputate pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit extrem de puternic și au rămas întinși pe gazon. Echipa medicală a intervenit imediat, iar cei doi jucători au fost imediat înlocuiți. VEZI VIDEO AICI.

Partida a fost oprită pentru aproximativ cinci minute. Olaru a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă, în timp ce golgheterul din Liga 1 a fost schimbat cu David Miculescu. Mijlocașul FCSB este suspect de comoție cerebrală.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru și Andrea Compagno au fost transportați cu ambulanța la spital

O minge la mijlocul terenului s-a transformat într-o situație extrem de dificilă pentru FCSB, care a rămas fără doi dintre cei mai importanți jucători. După ce au fost bandajați la cap și au primit îngrijiri medicale, Olaru și Compagno au fost transportați la spital pentru mai multe investigații.

Mihai Pintlii și Leo Strizu au din ce în ce mai multe bătăi de cap, iar lista accidentărilor este din ce în ce mai lungă: Ionuț Panțîru, Iulian Cristea, Ovidiu Popescu, Florinel Coman sau Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a profitat de accidentarea lui Ștefan Târnovanu, care nu este nici măcar rezervă și a revenit ca titular în poarta FCSB după nouă luni! „Messi al portarilor” a fost ultima oară titular în campionat pe data de 3 martie, în partida cu FC Argeș. De atunci, Vlad a mai apărat doar în Cupa României cu UTA și Oțelul Galați.

Ducan a fost titularizat surprinzător în meciul din Cupa României cu FC Botoșani, dovadă că Andrei Vlad a fost menajat pentru meciul de campionat cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Gazonul impracticabil de la Ploiești crește riscul accidentărilor

Gazonul de la Ploiești se prezintă în condiții execrabile, fiind și îmbibat cu apă. Acest lucru crește cu siguranță riscul altor accidentărilor.

În minutul 33, cei de la Chindia Târgoviște au fost nevoiți să facă o schimbare din cauza unei accidentări. Daniel Popa nu a mai putut continua după ce a fost lovit în gleznă și a fost înlocuit cu Godberg Cooper.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT