Sport

Mihai Pintilii surprinde după FCSB – FC Botoșani: „Nu contează cum am jucat!”. Gigi Becali i-a dat replica: „Avem o problemă de antrenor”

Mihai Pintilii a surprins la finalul partidei dintre FCSB și FC Botoșani, dar replica nu a întârziat să apară din partea lui Gigi Becali.
19.12.2022 | 22:55
Mihai Pintilii surprinde dupa FCSB  FC Botosani Nu conteaza cum am jucat Gigi Becali ia dat replica Avem o problema de antrenor
Mihai Pintilii surprinde după FCSB - FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus că este o problemă de antrnor, ținând cont că jucătorii care pleacă de la echipă îi spun că la noile cluburi se pregătesc mult mai bine.

Mihai Pintilii surprinde după FCSB – FC Botoșani

Mihai Pintilii a surprins pe toată lumea la finalul meciului dintre FCSB și FC Botoșani, declarând că nu a contat jocul echipei, deși patronul Gigi Becali a specificat ca echipa să joace un fotbal plăcut, pentru a se evidenția tinerii fotbaliști:

ADVERTISEMENT

„Am luat cele 3 puncte, era cel mai important lucru. Suntem mulțumiți, nu mai contează jocul. Mă așteptam ca băieții să fie puțin cu gândul la vacanță, să nu mai aibă motivație, fiind ultimul meci din an. E foarte greu, am fost și eu jucători, oricât ar încerca antrenorul să te motiveze, oricât ar țipa, ar amenința. 

Ce să le mai zici în ultima etapă? Fiecare are planuri, e foarte greu. Băieții merită felicitări, chiar nu mă așteptam să avem 6 victorii în campionat, cu echipe bune (n.r. – de când a preluat-o el pe FCSB). Asta dă dovadă de caracter, de valoare”.

ADVERTISEMENT

„Nu am cerut jucători, nici nu am dat nume pentru a fi dați afară unii. Deocamdată nu m-am gândit la asta, nu m-am gândit așa departe, să fac pe impresarul. O să vorbesc cu MM, cu conducerea, vom vedea ce jucători vom aduce”, a mai spus Mihai Pintilii.

„Avem o problemă de antrenor!”

Gigi Becali a intervenit și i-a dat o replică lui Mihai Pintilii, dezvăluind ce i-au transmis fotbaliștii plecați în străinătate: „Am spus și eu că avem o problemă de antrenor, îmi spun jucătorii care pleacă după câteva luni de zile când pleacă la alte echipe din străinătate. Îi omoară pe jucători ca Dan Petrescu, fotbal și somn.

ADVERTISEMENT

Dar vă mai spun ceva, a vândut ceva Dan Petrescu? Dacă Dan Petrescu ar fi avut un Coman, ar fi scos fotbalist din el”.

„Eu am spus de toți antrenorii din România, nu de noi. Eu văd atitudine, mai văd un presing mai sus. Să îl lase și pe Pintilii ca pe Croitoru șase ani și după să îi dea o amendă. 

ADVERTISEMENT

Nu se pune problema să plece Pintilii, că el a adus echipa mai aproape de Farul. Să-l dau afară ca să ce? Dacă aduc un înlocuitor duce echipa în jos”, a mai spus Gigi Becali, la TV PrimaSport.


  • 1,65 este cota BETANO oferită pentru pronosticul „sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT