Sport

Mihai Pintilii, umilit în direct la tv: „Și un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca FCSB-ului”

Mihai Pintilii a fost umilit în direct la TV de către Nana Falemi, care a spus că și un taximetrist poate câștiga două meciuri pe banca tehnică a FCSB-ului.
16.01.2023 | 23:15
Mihai Pintilii umilit in direct la tv Si un taximetrist poate castiga doua meciuri pe banca FCSBului
Mihai Pintilii, umilit în direct la TV Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al „roș-albaștrilor” consideră că Mihai Pintilii încă se află într-un moment al carierei în care nu se poate impune în fața jucătorilor din cauza lipsei de experiență.

Mihai Pintilii, umilit în direct la TV

Mihai Pintilii a fost umilit în direct la TV de către Nana Falemi, care nu are încredere în acesta că poate să fie antrenorul de care FCSB are nevoie:

ADVERTISEMENT

„După umila mea părere, şi un taximetrist poate câştiga două meciuri pe banca Stelei. Problema se pune când echipa pierde, la reglaje, la discursul pe care-l ai, ce faci. 

Un antrenor care nu are experienţă nu poate corecta, iar în timp va pierde vestiarul. Când îl scoţi pe fotbalist din zona de confort, atunci pot apărea conflicte”.

ADVERTISEMENT

„Conflictele vor apărea când va fi greu. Pentru ca echipa să crească şi echipa să obţină rezultate, atunci e nevoie de presiune, iar atunci să vedem cum se vor gestiona conflictele”, a mai spus Nana Falemi, la TV OrangeSport.

„Mai contează și mâna antrenorului!”

„3-0 în minutul 26 nu sună bine niciodată. Suntem obişnuiţi cu aceste scoruri în perioada precompetiţională. Ei fac o pregătire dură. În meciuri de pregătire contează cine începe mai devreme pregătirea. Dacă ai o săptămână în plus, contează. La Steaua (N.r. – FCSB) sunt jucători nou-veniţi, în probe. 

ADVERTISEMENT

Mai contează şi mâna antrenorului. În cantonament trebuie să biciuieşti jucătorii, să-i forţezi. Contează un antrenor care se poate impune şi, când suferă, să poată să meargă mai departe, dar nu cred că Pintilii are capacitatea asta”, a continuat Falemi.

„E bun organizator, dar nu cred că are capacitatea ca să ducă jucătorii mai departe, când trebuie să-i capaciteze.  Alaltăieri era colegul lor şi îi înţelege şi jucătorii joacă pentru Pintilii. Când devii dur, nu mai eşti ăla care înţelege.

ADVERTISEMENT

Îţi spun cum eram noi ’Băi, erai colegul nostru, acum ce faci?’. Îi lipsesc anii de experienţă şi el nu-i are. În meciuri oficiale vom vedea trecerea de la coleg la antrenor”, a mai spus Nana Falemi.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT