Sport

Mihai Popa, accidentare gravă la antrenamentul lui Torino. Anunțul clubului

Mihai Popa, portarul transferat în această vară de Torino, s-a accidentat grav la un antrenament. Anunțul făcut de clubul italian.
14.09.2023 | 17:21
Mihai Popa accidentare grava la antrenamentul lui Torino Anuntul clubului
Mihai Popa s-a accidentat teribil la un antrenament al celor de la Torino. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Portarul Mihai Popa s-a accidentat groaznic la un antrenament al celor de la Torino. Fotbalistul român a intrat în coliziune cu un coechipier și a fost pus la pământ. Clubul italian a anunțat că fostul jucător al lui FC Voluntari a suferit o fractură a peretelui orbital.

Mihai Popa, accidentare gravă la antrenamentul lui Torino

Mihai Popa s-a accidentat grav la un antrenament al lui Torino înaintea meciului cu Salernitana din Serie A. Considerat al treilea portar la Torino, Mihai Popa s-a ciocnit cu un coechipier și a fost lovit puternic în zona feței.

ADVERTISEMENT

Din informațiile furnizate pe rețelele de socializare de Torino, Mihai Popa a suferit o fractură a peretelui orbital și, conform presei din Italia, riscă să stea pe bară o perioadă lungă de timp.

„Mihai Popa, după un tackle la antrenament, a suferit o fractură a peretelui orbital. Noi teste sunt așteptate săptămâna viitoare”, a fost anunțul lui Torino pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Mihai Popa nu a apucat să debuteze în Serie A pentru Torino. Singura apariție a portarului român în vârstă de 22 ani la Torino a fost în victoria, scor 2-1 cu Modena într-un amical disputat în vară.

Mihai Popa, anunțat rezerva lui Milinkovic-Savic la Torino

Cotat la un milion de euro de Transfermarkt, Mihai Popa a semnat cu Torino din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de FC Voluntari. În această vară, goalkeeper-ul a fost în lotul României pentru Campionatul European de tineret.

ADVERTISEMENT

Mihai Popa a fost titular cu Spania U21 (0-3) și rezervă cu Ucraina U21 (0-1) și Croația U21 (0-0). Portarul român a fost rezervă în toate cele trei meciuri din Serie A disputate de Torino în actuala stagiune.

La momentul transferului, Mihai Popa a fost anunțat de presa italiană ca fiind portarul de rezervă a sârbului Vanja Milinkovic-Savic. Totuși, românul pare să fie abia a treia opțiune pentru antrenorul Ivan Juric.

ADVERTISEMENT

Luca Gemello, un portar italian în vârstă de 23 de ani, a fost titular pentru formația ”granata” în meciurile amicale disputate în vară. Contractul lui Mihai Popa cu Torino expiră în vara anului 2026.

ADVERTISEMENT