Life

Mihai Radu, concurentul care a câștigat iUmor și a plecat acasă cu marele premiu. „Este un vis”

Cel de-al 12-lea sezon iUmor s-a încheiat, iar publicul a decis cine este câștigătorul. Mihai Radu este concurentul care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.
23.05.2022 | 08:04
Mihai Radu concurentul care a castigat iUmor si a plecat acasa cu marele premiu Este un vis
Mihai Radu a câștigat iUmor 2022. Foto: colaj Fanatik/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Duminică, 22 mai 2022, a avut loc marea finală iUmor România. Pe scenă au urcat, în total, 13 concurenți, însă doar unul a plecat acasă cu premiul în valoare de 20.000 de lei. Mihai Radu a cucerit publicul cu momentul lui de stand-up comedy.

Finala iUmor 2022. Mihai Radu a câștigat marele premiu

Cel de-al 12-lea sezon iUmor a ajuns la final, duminică, 22 mai 2022. Din 13 finaliști care au urcat pe scenă, doar 5 dintre ei au primit like-urile din partea juraților, necesare pentru a ajunge să fie votați de public.

ADVERTISEMENT

Cei 13 finaliști au fost: Radu Giurcă, Dragoș Stan, Claudia Amuzica, Zsolt Rozsnyai, Darisian Ștefan Luncanu, Emanuel Doduț, Emanuel Bighe, Scuze Noi, Roxana Chiperi, Rikito Watanabe, Vlad Barbu, Mihai Radu și Eduard Moise.

Dintre aceștia au trecut mai departe: Radu Giurcă, Claudia Amuzica, Roxana Chiperi, Darisian Ștefan Luncanu și Mihai Radu, cel din urmă fiind declarat și câștigătorul iUmor 2022.

ADVERTISEMENT

„Este un vis”

După ce Dan Badea și Șerban Copoț, prezentatorii iUmor, au dat start vot, telespectatorii au avut la dispoziție 20 de minute pentru a-și vota favoritul.

Atunci când au spus numele concurentului câștigător, publicul a fost în extaz, iar lui Mihai Radu nu i-a venit să creadă. Acesta a declarat că întreaga sa participare la iUmor a fost un adevărat vis.

ADVERTISEMENT

„Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro. Vă mulțumesc din suflet. Victorie”, a spus Mihai Radu plin de entuziasm, conform A1.ro.

Ce schimbări au avut loc în sezonul 12 iUmor

Sezonul 12 iUmor a venit cu mai multe schimbări. Astfel, în fiecare ediție, celor 3 jurați consacrați li s-a alăturat și un invitat surpriză.

ADVERTISEMENT

Printre numele celebre care a stat alături de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se numără Mihai Petre, Dani Oțil, Rodica Popescu Bitănescu și Carmen Tănăse. De asemenea, Ilona Brezoianu a făcut parte din echipa prezentatorilor, până acum formată din Serban Copoț și Dan Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: