Fotbal intern

Mihai Roman vorbește des cu cei de la FCSB după ce s-a întors la Botoșani: „Moruțan, noul lider!” Exclusiv

28.02.2021 | 12:21
Mihai Roman vorbeste des cu cei de la FCSB dupa ce sa intors la Botosani Morutan noul lider Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Roman a rămas în relații foarte bune cu cei de la FCSB, chiar dacă s-a întors la Botoșani. El îl vede capabil pe Olimpiu Moruțan să devină noul lider al echipei lui Toni Petrea.

Extrema Botoșaniul a prefațat meciul de duminică dintre moldoveni și FCSB, dar a vorbit și despre relația sa cu patronul Gigi Becali din perioadă în care a jucat acolo.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a rămas în relații foarte bune cu cei de la FCSB și are numai cuvinte de laudă la adresa lui Olimpiu Moruțan, Denis Haruț și Octavian Popescu.

Mihai Roman: „Moruțan are un potențial extraordinar. Poate face față într-un campionat mult mai puternic”

Ai jucat cu Moruțan la Botoșani și la FCSB. Crezi că putea fi noul lider al echipei?

– Da. În ultimele partide a jucat meci de meci, ceea ce nu se întâmpla în trecut și îl văd că are un potențial extraordinar! O face din ce în ce mai bine și cred că poate față într-un campionat mult mai puternic. Am mai vorbit cu el din când în când, țin legătura cu mulți jucători de acolo. De la manager, la președinte, la toată lumea! Antrenor cu portari, medic. Antrenorii, jucătorii, cu toți!

ADVERTISEMENT

Cu Haruț ai mai vorbit? Cum ți se pare că s-a adaptat acolo?

– La început e mai greu, pentru că sunt cu totul alte cerințe. El e un băiat deștept, un băiat cu calități și o să se acomodeze cât mai repede. Sincer, nu era dezamăgit atunci când a picat transferul, dar așa a considerat el. Eu dacă aș fi avut prima ofertă aș fi acceptat fără să stau pe gânduri.

Pentru că, totuși, pleci de la un club ca Botoșani și mergi la cea mai bună echipă din țară. La FCSB ai toate condițiile pentru a face performanță, să crești și să pleci la un club și mai mare. Aș fi acceptat din prima. Mă bucur pentru el că s-a realizat până la urmă și se simte și el fotbalist adevărat.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman: „Pe Octavian Popescu îl văd și la naționala de seniori”

Îți place Octavian Popescu?

Toți sunt buni de la mijloc în sus. Îmi place foarte mult Octavian Popescu. E un tânăr foarte talentat și îl văd și la echipa națională de seniori. Măcar un an de zile să joace bine și apoi să se vorbească de transferuri și alte lucruri.

Pe Octavian Popescu crezi că nu îl afectează tot ce se spune despre el?

– Asta este foarte adevărat! Nici mie nu-mi plac lucrurile astea dar nu ai ce să faci! Patronul vorbește, se vorbește în presă și la televizor mult despre el și cu siguranță nu îi face bine, pentru că el de abia a început să joace acolo. Are nevoie de liniște și timp.

ADVERTISEMENT

Ca un sfat, el trebuie să fie la fel de serios și să nu o ia pe o cale greșită pentru că Bucureștiul nu e ca un alt oraș de provincie! Dacă intră într-un anturaj greșit, atunci cu siguranță nu o să fie bine pe teren. Ține de fiecare în parte. Eu sunt la fel și la Washington și la Paris! Ai 15 ani de fotbal în care trebuie să dai totul ca să reușești. Dacă o să înțeleagă asta o să fie fotbalist. Doar așa ajungi mare.

  • 3 ani a jucat Mihai Roman cu OLimpiu Moruțan la FC Botoșani și FCSB
  • 28 de meciuri are Mihai Roman la FCSB
  • 2 goluri și 4 assist-uri sunt cifrele jucătorului în tricoul roș-albastru

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,02 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT