Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru a dezvăluit în direct care este porecla sa. „Așa mi se spune în lumea fotbalului”

Mihai Rotaru a dezvăluit în direct care este porecla sa din lumea fotbalului. Finanțatorul Universității Craiova are o reputație bine-cunoscută.
07.12.2023 | 10:51
Mihai Rotaru a dezvaluit in direct care este porecla sa Asa mi se spune in lumea fotbalului
Mihai Rotaru a dezvăluit în direct care este porecla sa din lumea fotbalului. Finanțatorul Universității Craiova are o reputație bine-cunoscută. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În cea mai recentă emisiune FANATIK SUPERLIGA, Mihai Rotaru a dezvăluit în direct care este porecla sa. Finanțatorul Universității Craiova are o reputație bine-cunoscută în lumea fotbalului. Pe acest subiect Horia Ivanovici și patronul oltenilor au purtat o discuție fabuloasă.

Mihai Rotaru a dezvăluit în direct care este porecla sa

La FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a discutat despre reputația bine-cunoscută din lumea fotbalului pe care finanțatorul craiovenilor o are. Astfel, Mihai Rotaru a dezvăluit în direct care este porecla sa, iar discuția a fost fabuloasă.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: “Mergeți la Euro?”

Mihai Rotaru: “Da, mi-am luat bilet, tot.”

Horia Ivanovici: “Vedeți care e diferența? Astăzi l-am întrebat de niște declarații pentru emisiune pe Neluțu Varga. Și el mi-a zis ‘Ești invitatul meu la Euro’. Dumneavoastră nu m-ați invitat. Normal că l-am refuzat pe om, dar de la dumneavoastră nimic. Am văzut că sunteți cam chitros așa.”

Mihai Rotaru: “Nu știți de porecla mea din mediul microbistic, ariciul?”

Motivul pentru care Horia Ivanovici l-a refuzat pe Neluțu Varga

În continuarea discuției, Horia Ivanovici a mărturisit care este motivul pentru care l-a refuzat pe Neluțu Varga. Moderatorul de la FANATIK SUPERLIGA a explicat de ce a ales să nu meargă la Euro 2024 cu patronul celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici: “L-am refuzat pe domnul Varga, că după se ia lumea de mine și v-aș fi refuzat și pe dumneavoastră. Dar credeam că nu mai sunteți așa arici, totuși.”

Mihai Rotaru: “Dacă știam că nu mă refuzi, te-aș fi invitat și eu.”

Robert Niță: “Mă scuzați, domnul Rotaru. Cu mine ați vorbit?”

Mihai Rotaru: “Păi pe dumneavoastră nu vă vede nimeni, de asta nu v-am zis.”

Mesajul patronului de la Universitatea Craiova: “Trebuie să susținem echipa națională!”

“Ne vom bate acolo. Toți cei care iubim România vrem să ne batem și să câștigăm grupa dacă se poate. Pentru că indiferent de situație, că ai tu o animozitate sau nu cu cineva, echipa națională trebuie susținută.

ADVERTISEMENT

Atunci, nu avea niciun sens când echipei naționale îi era greu să vin eu și să încep cu criticile, nu. Am zis hai să o sprijinim, pentru că asta trebuie să facă publicul. Asta trebuie să facă mass-media și ceilalți conducători.

Aduce o plus valoare să arunci cu pietre? Mâine dimineață dau cu pietre dacă noi câștigăm Euro. Dar asta nu este o soluție. Întotdeauna trebuie să încerci să pui umărul. OK, ești critic, ai niște probleme, ai niște divergențe, spuneți-le. Dar în momentul în care noi avem nevoie de ajutor pune umărul și ajută”, a fost mesajul lui Mihai Rotaru despre echipa națională condusă de Edi Iordănescu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Porecla lui Mihai Rotaru în lumea fotbalului

ADVERTISEMENT
1,55 este cota BETANO pentru pronosticul „1 solist” la partida Universitatea Craiova - Poli Iași