Sport

Mihai Rotaru, anunț teribil pentru Adrian Mititelu: „Trebuie să-și schimbe sigla!”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a oferit primele declarații după ce CSU a câștigat palmaresul. Mesaj pentru suporterii olteni.
10.07.2023 | 13:36
Mihai Rotaru anunt teribil pentru Adrian Mititelu Trebuie sasi schimbe sigla
Mihai Rotaru are o veste teribilă pentru Adrian Mititelu după ce Instanța a acordat palmaresul Universității clubului CSU Craiova. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru e euforic după ce Clubul Sportiv prezidat de Pavel Badea a obținut o victorie importantă în instanță în procesul pentru palmaresul Universității Craiova.

Mihai Rotaru, savurează victoria împotriva lui Adrian Mititelu: „O clarificare a ceea ce noi susținem de mult timp”

Mihai Rotaru a comentat foarte relaxat vestea venită de la Curtea de Apel Timișoara: „E o victorie importantă pentru noi în ceea ce privește clarificarea istoriei. Sigur că este o clarificare a ceea ce noi susținem de mult timp”.

ADVERTISEMENT

Chiar și în cazul în care decizia ar fi fost alta, patronul Universității Craiova spune că oamenii au libertatea să aleagă ce echipă să susțină: „Pentru noi nu schimbă cu nimic, nu ne putem băga în alegerile suporterilor, fiecare ține și susține cu cine se identifică”.

FC U Craiova 1948 poate face apel la această decizie, însă Rotaru e convins că nimic nu se mai poate întâmpla: „Vizavi de decizie, e aproape imposibil să se mai schimbe ceva, 0,01% șanse, pentru că toate citațiile s-au facut corect, iar decizia e executorie.

ADVERTISEMENT

Ce înseamnă asta? Că acea echipă (n.r. FCU) trebuie să schimbe sigla, care e copiată după cea pe care noi o avem, sunt elemente care seamănă izbitor”, a mai declarat omul de afaceri, conform gsp.ro.

Mihai Rotaru a dezvăluit ce poate face FC U Craiova 1948: „Au un plan B”

Mihai Rotaru a explicat ce vor să facă cei de la FC U Craiova 1948 după această decizie: „Înteleg însă că au un plan B, cu altă siglă, mă refer la cea cu U. Noi ne bucurăm, e ceva normal, acum putem spune că puzzle-ul e complet, mare și frumos”.

ADVERTISEMENT

CS Universitatea Craiova a obținut în urma procesului dreptul de a folosi palmaresul sportiv al Universității Craiova și al tuturor derivatelor acestora. Oltenii pot folosi palmaresul istoric în scopuri comerciale și sportive. Recursul poate fi făcut în 30 de zile de la comunicare: „Schimbă în parte decizia apelată în sensul că admite în parte acţiunea formulată de reclamantul CLUB SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA în contradictoriu cu pârâta FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. prin lichidator judiciar AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ S.P.R.L. şi constată că reclamanta deţine dreptul de proprietate asupra palmaresului sportiv al echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi a tuturor derivatelor acestuia.

Precum şi dreptul de a utiliza în mod exclusiv în scopuri comerciale şi sportive palmaresul echipei istorice de fotbal Universitatea Craiova şi toate derivatele acestuia.

ADVERTISEMENT

Menţine în rest dispoziţiile sentinţei apelate. Cu recurs, în 30 de zile de la comunicare, care se va depune la Curtea de Apel Timişoara. Pronunţată la data de 10.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Document: Hotarâre 10.07.2023”, se precizează pe portal.just.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Dinamo – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT