Sport

Mihai Rotaru confirmă Fanatik! Jair, ofertat oficial de Universitatea Craiova. Ce spune de Meleke: „Întrebați-i pe cei de la Voluntari”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a recunoscut că „leii” au făcut o ofertă oficială pentru brazilianul Jair de la Petrolul Ploiești.
08.12.2022 | 12:15
Mihai Rotaru confirma Fanatik Jair ofertat oficial de Universitatea Craiova Ce spune de Meleke Intrebatii pe cei de la Voluntari
Jair e cotat ala 400.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat care sunt cele trei ținte ale Universității Craiova în această pauză de iarnă, iar Mihai Rotaru a confirmat deja două nume de pe lista scurtă.

Mihai Rotaru se mișcă repede pe piața transferurilor: „Putem confirma că așa e”

Mihai Rotaru a declarat la PRO Arena că Universitatea Craiova a trimis deja o ofertă pentru mijlocașul central al celor de la Petrolul, Jair Tavares Silva: „Nu am spus niciodată vreun nume. Putem confirma că așa e, dacă a făcut-o Petrolul. Dacă ei au anunțat, înseamnă că pot confirma”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a lăsat de înțeles că și  ivorianul Ulrich Meleke este în vizorul Universității Craiova, așa cum site-ul nostru a anunțat: „Meleke? Vreți să mă păcăliți aici! (n.r. râde) Să vorbiți cu cei de la Voluntari. Nu găsiți informații de la ei!”. 

Al treilea nume de pe lista oltenilor este și un jucător care a evoluat la Campionatul Mondial din Qatar pentru Canada. Este vorba despre Derek Cornelius, fundașul central al lui Panetolikos. În vârstă de 25 de ani, fotbalistul nu a jucat niciun meci la turneul final, fiind doar rezervă. Fotbalistul a evoluat pentru echipe din Serbia și SUA și este evaluat la 800.000 de euro conform Transfermarkt. Jair este cotat și el la 400.000 de euro, în timp ce Meleke la 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cum s-au mișcat cei trei jucători în acest sezon

Jair a fost unul dintre cei mai buni jucător ai „lupilor galbeni” și a jucat 20 de meciuri, reușind două goluri și două pase decisive.

Meleke, fostul stoper al lui CFR Cluj, e un jucător cu mare experiență și e titular incontestabil la ilfoveni, unde a bifat 20 de meciuri. Cornelius are și 14 meciuri și ar putea veni „odihnit” la Craiova, nejucând niciun minut la Mondiale.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, prima variantă de înlocuire a lui Mirel Rădoi

FANATIK a aflat că Mihai Rotaru are trei variante de înlocuire a lui Mirel Rădoi, iar în pole-position este Laurențiu Reghecampf. Patronul Universității Craiova a vorbit despre acest lucru: „Toate trei sunt sub contract în acest moment. Este și Reghecampf. Prioritar a fost să rezolvăm această problemă pe termen scurt. Ar fi în afara listei, dar luăm în calcul și un antrenor străin. Am avut perioade bune cu antrenori străini.

A fost o coincidență cu antrenorii pe care i-am dorit în trecut… Primii trei sunt sub contract. Nu a fost o listă construită. Repet, nu ne-am aplecat cu mare atenția asupra acestui subiect. Noi avem meci cu Mioveni și Chindia și asta e important”, a mai spus Rotaru pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „GG” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: