Sport

Laurențiu Reghecampf, prima variantă luată în calcul de conducerea Universității Craiova după demisia lui Mirel Rădoi. Exclusiv

Laurențiu Reghecampf este prima variantă luată în calcul de conducerea Universității Craiova după demisia lui Mirel Rădoi.
07.12.2022 | 20:39
Laurentiu Reghecampf prima varianta luata in calcul de conducerea Universitatii Craiova dupa demisia lui Mirel Radoi Exclusiv
Universitatea Craiova îl vrea înapoi pe Laurențiu Reghecampf după demisia lui Mirel Rădoi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că fostul antrenor al oltenilor reprezintă o variantă de luat în calcul pentru banca tehnică a Universității Craiova, chiar dacă încă este sub contract cu Neftci Baku, formație care nu traversează o perioadă bună.

Laurențiu Reghecamp, variantă de luat în calcul după plecarea lui Mirel Rădoi de la Universitate Craiova

După demisia lui Mirel Rădoi, Universitatea Craiova se poate reorienta rapid, iar prima variantă luată în calcul de conducerea Universității este Laurențiu Reghecampf, antrenor în Azerbaijan la Neftci Baku, care a mai fost recent pe banca tehnică a oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Reghe” a pregătit-o pe Universitatea Craiova în sezonul 2021/2022, părăsindu-i pe olteni după ce a reușit să prindă un loc de cupe europene.

Chiar dacă se află sub contract cu azerii de la Neftci Baku, „scaunul” lui Reghecampf se clatină tare, din cauza rezultatelor slabe ale echipei din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

În derby-ul Qarabag, jucat la începutul lunii decembrie, Neftci Baku a suferit o înfrângere zdrobitoare, scor 0-4, iar postul tehnicianului român a început să fie tot mai nesigur.

  • 3 este locul pe care Neftci Baku îl ocupă în campionatul Azerbaijanului după 16 etape, cu 33 de puncte
ADVERTISEMENT

„Reghe”, disensiuni cu Mihai Rotaru care au condus la plecarea de la Universitatea Craiova

Despărțirea dintre Laurențiu Reghecampf și Universitatea Craiova s-a făcut pe un ton de reproș din partea patronului Mihai Rotaru, care l-a acuzat pe antrenor că a avut mult prea multe apariții la emisiuni TV, fiind implicat și în scandalul divorțului de Anamaria Prodan.

„Noi l-am sprijinit pe Laurențiu în toată această perioadă, nu e plăcut să se asocieze echipa ta cu alte evenimente, dar nu a contat în această decizie, pentru că dacă ar fi contat, am fi ajuns la această decizie în urmă cu 6-7 luni de zile. El nu a greșit cu nimic față de club, dar fiind persoană publică ești mai mult în vizorul tuturor.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a plăcut nici când a apărut la o emisiune, de-asta am și concediat ofițerul de presă, care e un băiat bun, dar nouă nu ne plac astfel de lucruri”, spunea Mihai Rotaru.

După plecarea lui Laurențiu Reghecampf, Laszlo Balint i-a luat locul pe banca tehnică, însă acesta nu a rezistat mult timp, fiind înlocuit după câteva etape cu Mirel Rădoi.

Pe banca tehnică a oltenilor, Laurențiu Reghecampf a condus echipa în 45 de meciuri, reușind să câștige 26 dintre acestea, remizând de 7 ori și suferind 12 înfrângeri.

  • 47 de ani are Laurențiu Reghecampf

  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT