Sport

Fanatik a aflat cei trei jucători ofertați de Universitatea Craiova. Unul dintre ei e canadian și a fost la Mondiale. Exclusiv

Universitatea Craiova caută să se întărească în perioada de mercato din iarnă, iar Fanatik a aflat numele celor trei fotbaliști ofertați de formația din Bănie.
08.12.2022 | 00:21
Fanatik a aflat cei trei jucatori ofertati de Universitatea Craiova Unul dintre ei e canadian si a fost la Mondiale Exclusiv
Universitatea Craiova a ofertat trei jucători. Unul dintre fotbaliști a fost prezent la Cupa Mondială din Qatar. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ajuns la cinci meciuri fără victorie în toate competițiile, iar Mihai Rotaru vrea să întărească lotul formației din Bănie în perioada de mercato din iarnă. Patronul oltenilor a dezvăluit că a ofertat trei jucători, unul de la Voluntari, unul de la Petrolul și un fotbalist care a fost prezent la Cupa Mondială, iar FANATIK a aflat concret numele fotbaliștilor.

Universitatea Craiova a ofertat doi fotbaliști de la FC Voluntari și Petrolul Ploiești

Universitatea Craiova se află într-o perioadă de criză după ce a fost eliminată din Cupa României Betano și a rămas fără antrenor în urma demisiei lui Mirel Rădoi. Patronul Mihai Rotaru a dezvăluit că înaintea jocului de la Pitești a avut mai multe discuții cu Mirel Rădoi cu privire la solicitările acestuia de a fi întărit lotul de jucători. Fără a da nume, Rotaru a spus că a înaintat oferte de transfer pentru fotbaliști de la FC Voluntari și Petrolul, dar că sunt discuții și cu un jucător care a fost prezent la Mondialul din Qatar.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de FANATIK, jucătorul de la FC Voluntari intrat în vizorul Universității Craiova este ivorianul Ulrich Meleke. Întrebat la Digisport despre acest lucru, Rotaru nu a dorit să dea nume, dar nici nu a infirmat că despre Meleke ar fi vorba. Mijlocașul defensiv, cotat la 700.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, e om de bază în echipa lui Liviu Ciobotariu pentru care a strâns 20 de apariții în acest sezon.

Surpriza vine însă când vorbim despre jucătorul dorit de la Petrolul. Toată lumea credea că e vorba de fundașul stânga Valentin Țicu, dar varianta a fost infirmată categoric de Mihai Rotaru. FANATIK vă dezvăluie însă în exclusivitate că fotbalistul pe care a pus ochii gruparea din Bănie este Jair Tavares Silva. Mijlocașul brazilian al Petrolului a adunat 20 de meciuri în acest sezon, în care a reușit să înscrie de două ori și să ofere alte două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, ofertă pentru un canadian care a fost prezent la Cupa Mondială

După propunerile puse pe masă pentru cei doi jucători din SuperLiga, Mihai Rotaru vrea să întărească și zona defensivă a Universității Craiova. Din informațiile exclusive obținute de FANATIK, oltenii au făcut o ofertă pentru Derek Cornelius, fundaș central canadian care a fost prezent la Cupa Mondială din Qatar.

Derek Cornelius, în vârstă de 25 de ani, evoluează în prezent în Grecia la Panetolikos, pentru care a adunat 13 apariții în sezonul actual. La Cupa Mondială, Derek Cornelius a fost rezervă în toate cele trei meciuri ale nord-americanilor din faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Titular de drept la Panetolikos, locul 7 din Grecia, Derek Cornelius, care a trecut și pe la echipe din Serbia și SUA, este cotat la 800.000 de euro, conform Transfermarkt.

Laurențiu Reghecampf, principala variantă pentru Mihai Rotaru la Universitatea Craiova după demisia lui Mirel Rădoi

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de pe banca Universității Craiova după ce oltenii au părăsit Cupa României Betano încă din faza grupelor. Principalul motiv invocat de fostul selecționer al României a fost atacul lui Sorin Cârțu de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după jocul cu FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Laurențiu Reghecampf, care are zilele numărate la Neftci Baku, reprezintă prima variantă pe care Mihai Rotaru o ia în calcul pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. „Reghe” a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova în sezonul 2021-2022.

Antrenorul trecut și pe la Steaua (n.r. FCSB) traversează o perioadă extrem de slabă pe banca celor de la Neftci Baku. În ultima partidă din Azerbaijan, Neftci Baku a pierdut derby-ul cu Qarabag, scor 0-4.

  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Ulrich Meleke, fotbalistul lui Voluntari, ofertat de Universitatea Craiova, conform Transfermarkt.
  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Jair, potrivit Transfermarkt.
  • Derek Cornelius este cotat la 800.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „GG” la meciul CS Mioveni – Universitatea Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT