Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru, culise din vestiarul Universității Craiova: „Reghe a reparat la pauză!”

Universitatea Craiova a urcat pe locul doi în Superligă, la doar un punct distanță de liderul FCSB.
14.08.2023 | 13:30
Mihai Rotaru culise din vestiarul Universitatii Craiova Reghe a reparat la pauza
Mihai Rotaru, despre schimbările făcute de Reghecampf la pauza meciului de la Iași. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oltenii au luat toate cele trei puncte din deplasarea de la Iași, deși au fost conduși la pauză cu 1-0. Reghecampf a demonstrat că este capabil să ducă echipa spre lupta la titlu, mai ales că după pauză oltenii au avut o altă față.

Mihai Rotaru, încântat de Reghecampf

Patronul Universității Craiova este mulțumit de ce a văzut în repriza a doua de la Iași. El spune că problemele sunt bazate pe greșelile individuale ale jucătorilor, nu în chimia grupului.

ADVERTISEMENT

Olteanul spune că echipa sa are cel mai bun lot din prima divizie, de la mijloc în sus, și se așteaptă ca jucătorii de calitate din lot să demonstreze cât de buni sunt.

Nu sunt genul care să se entuziasmeze sau să se deprime. Corect, a fost un meci bun, repriza a doua, pentru că în prima am dezamăgit, toți am fost supărați. A reparat Reghe la pauză, toată lumea a înțeles ce e de făcut.

ADVERTISEMENT

Aici nu era vorba de asamblat, era vorba de multe greșeli personale, multe pase greșite, multe interpretări eronate ale situațiilor de joc. Nu e cea mai fericită ipostază, dar a ieșit bine. Sper ca prima repriză să fie un exemplu negativ pentru meciurile care urmează.

Nu vă răspundeam, dacă mă sunați la pauză. Nu eram supărat, dar nu mergea treaba, eram îngrijorat. Reghe a știut ce are de făcut, ce trebuie să schimbe, astfel încât să ne revenim și să arătăm jocul nostru. Fără modestie, nu există o echipă care să aibă calitatea noastră de la mijloc în sus.

ADVERTISEMENT

Iași nu e o echipă cu care să te aperi, nu ne așteptam ca fundașii noștri să iasă în evidență, ne așteptam să iasă în evidență atacanții și linia de mijloc. În apărare avem trei jucători de națională”, a spus Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova în această vară, după un an în care a fost plecat la Neftchi Baku. Două victorii și o remiză a adunat acesta, pe banca Craiovei. Primul mandat a durat un an, interval în care a stat pe bancă în 45 de meciuri și a avut o medie de 1.89 puncte pe meci.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare de la ora 17:00 pe Facebook și Youtube. Emisiunea este moderată de HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT