Sport

Reghecampf, semnal de alarmă după Iași – U Craiova 1-4: ”Știam că vom avea probleme”

Laurențiu Reghecampf și-a avertizat jucătorii după prima repriză modestă pe care au făcut-o în meciul Poli Iași - U Craiova 1-4.
12.08.2023 | 23:53
Reghecampf semnal de alarma dupa Iasi  U Craiova 14 Stiam ca vom avea probleme
Laurențiu Reghecampf și-a avertizat jucătorii după prima repriză modestă pe care au făcut-o în meciul Poli Iași - U Craiova 1-4. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oltenii au făcut o primă parte extrem de slabă și au intrat în dezavantaj la cabine, însă în partea a doua au întors soarta partidei profitând de faptul că au jucat în superioritate numerică în ultima jumătate de oră.

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după Poli Iași – U Craiova 1-4

La finalul întâlnirii Poli Iași – U Craiova 1-4, din etapa a 5-a din SuperLiga, antrenorul Laurențiu Reghecampf și-a felicitat jucătorii pentru revenirea din partea secundă, însă a tras un semna de alarmă din cauza jocului din prima repriză.

ADVERTISEMENT

”Știam că dacă luăm meciul în serios nu avem probleme, dar dacă nu ne concentrăm vom avea probleme, așa cum s-a și întâmplat în prima repriză. În repriza a doua am fost mult mai agresivi. Sunt mulțumit per total.

Nu este ușor să joci împotriva noastră cu un om în minus și noi am profitat. Mitriță este un jucător important. A simțit o contractură în prima repriză, sper să nu fie ceva mai serios și să poată juca în meciul următor. Nu-i problema mea dacă e convocat la națională, noi trebuie doar să-i pregătim, selecționerul știe de ce are nevoie.

ADVERTISEMENT

Am spus că analizăm să vedem ce transferuri putem face, deocamdată suntem bine. Dacă va exista o oportunitate să aducem un jucător care să ridice nivelul, foarte bine. Obiectivul este același în fiecare an, vom lupta și vom încerca să rămânem acolo sus”, a declarat Reghecampf.

Kovacs, decizie importantă

Atacantul Jovan Markovic consideră că oltenii putea întoarce soarta întâlnirii și dacă se juca 11 la 11 și îl laudă pe coechipierul său Alexandru Mitriță.

ADVERTISEMENT

”Am fost conduși, ne bucurăm că am reușit să întoarcem rezultatul. Cele trei puncte contează și mergem mai departe. După pauză s-a văzut că suntem puternici și am întors rezultatul. Eu zic că aveam timp să întoarcem scorul (n.r. – chiar dacă nu era eliminat jucătorul de la Poli Iași).

Alex (n.r.-  Mitriță) e jucătorul top al României și ne bucurăm că ne ajută meci de meci. Laurențiu Reghecampf a schimbat atitudinea. Ne de încredere în noi la fiecare meci și asta contează foarte mult”, a spus Markovic.

ADVERTISEMENT

În minutul 59, ”centralul” l-a eliminat pe bună dreptate pe Alin Roman pentru o lovitură cu cotul. În încercarea de a proteja balonul, căpitanul ieșenilor l-a lovit cu cotul în figură pe Ștefan Baiaram.

Inițial, Kovacs a fluierat fault pentru olteni, dar a dat senzația că nu va lua nicio sancțiune disciplinară. După ce a mers în apropierea jucătorului de la Craiova și, probabil, a primit informații în căști, i-a acordat lui Roman al doilea cartonaș galben și l-a trimis la cabine.

Probleme cu Mitriță și Bancu

Noul star al Universității Craiova, Alex Mitriță, le-a dat palpitații suporterilor la mijlocul primei reprize. El a făcut semn de schimbare către banca tehnică din cauza unor probleme medicale. Mitriță a acuzat dureri în zona coapsei și a făcut semn la bancă tehnică să fie înlocuit.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf l-a trimis imediat la încălzire pe Alexandru Ișfan și i-a cerut ”Piticului atomic” să mai tragă de el el câteva minute. Ișfan a intensificat încălzirea pentru a intra cât mai repede pe teren la partida cu Poli Iași, din etapa a 5-a din SuperLiga, însă Alex Mitriță a dat semne că durerile au trecut și a decis să continue jocul.

Tot în prima repriză, căpitanul Nicușor Bancu a avut nevoie de îngrijiri după ce a primit o lovitură în zona capului după un contact cu un adversar. Fundașul stânga al Universității Craiova a primit îngrijiri medicale și a putut să-și reia locul în teren.


  • 1,42 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist sau nu marchează ambele echipe” la meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

ADVERTISEMENT