Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Întrebarea sfidătoare pusă lui Petev care l-a iritat pe Rotaru în plină conferință de prezentare

Mihai Rotaru l-a prezentat personal pe Ivaylo Petev la Universitatea Craiova pentru a da un semnal ferm către jucători, public si media. Întrebarea unui jurnalist local l-a deranjat pe finanţatorul oltenilor
07.11.2023 | 14:50
Intrebarea sfidatoare pusa lui Petev care la iritat pe Rotaru in plina conferinta de prezentare
Mihai Rotaru a fost la conferința de prezentare a lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova și s-a arătat deranjat de o întrebare adresată acestuia. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Noul tehnician al oltenilor a fost prezentat oficial în cadrul unei întâlniri cu presa de însuşi patronul oltenilor, Mihai Rotaru, tocmai pentru a da un semnal ferm către jucători, public si media, acest fapt fiind o premieră la clubul oltean. Bulgarul s-a arătat încântat de faptul că poate lucra la un club atât de important, dar a evitat să vorbească despre câștigarea titlului în SuperLiga.

Ce întrebare l-a deranjat pe Mihai Rotaru la conferința de prezentare a lui Petev

În timpul conferinței de presă în care Ivaylo Petev a fost prezentat la Universitatea Craiova, patronul Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de o întrebare a unui jurnalist local pentru Petev, care l-a sfidat pe finanţatorul oltenilor, de faţă fiind.

ADVERTISEMENT

”Vi s-a promis mână liberă la echipă, la decizii?”, a fost întrebarea ziaristului care a aprins spiritele în sală. În timp ce tehnicianului bulgar i se făcea traducerea, Rotaru a intervenit nedumerit: ”Trebuie să existe întrebarea asta?! Vi s-a părut că a fost cineva vreodată care nu a avut mână liberă la echipă? Nu am auzit de așa ceva. Cred că eu nu am avut mână liberă la echipă. Dacă aveam…”, a replicat Mihai Rotaru, vizibil deranjat de afirmaţia jurnalistului către Petev.

Petev, conștient de așteptările de la Universitatea Craiova

Patronul oltenilor a dezvăluit încă de acum două zile la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că a ajuns la o înțelegere cu tehnicianul bulgar și acesta va primi un contract pe trei ani la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Ivaylo Petev s-a arătat încântat de faptul că poate lucra la un club atât de important ca Universitatea Craiova și după ce i-a mulțumit lui Mihai Rotaru a vorbit de ceea ce urmează să facă la formația din Bănie.

”Faptul că patronul e aici înseamnă respect. N-am știut că-i în premieră. Așteptările sunt mari, e normal. Prima dată trebuie să menținem un nivel bun, fără oscilații. Avem potențial, putem câștiga orice meci. Dinamo e Dinamo. Indiferent de formă, numele este mare. Important e cum vom acționa noi. Trebuie să ne prezentăm bine.

ADVERTISEMENT

Derby-ul Olteniei a fost fenomenal. Trebuie să felicit toți fanii. Aici e infrastructură, sunt fani, trebuie să ne străduim să jucăm mereu în Europa. Contractul e până-n 2026. Or să vină trei persoane din staff-ul meu, am lucrat cu ei în Bosnia și la Ludogoreț.

Oriunde lucrez, lucrez din toată inima. Dacă nu îți faci munca 24 de ore din 24, n-ai succes. Eu nu trăiesc din trecut. Trecutul e statistică. Mâine e o zi nouă, trebuie să ne dezvoltăm. Eu trebuie să fac cunoștință cu echipa. Infrastructura e ok. Trebuie să muncim. Fără muncă nu există succes”, a spus bulgarul.

ADVERTISEMENT

Rotaru, deranjat de o întrebare la prezentarea lui Petev

Tags: