Sport

Mihai Rotaru, mesaj tare după 5-1 cu Botoșani: “27 puncte în următoarele 9 meciuri!”

Mitică Dragomir și Horia Ivanovici au vorbit despre Universitatea Craiova. Gazda emisiunii a făcut o dezvăluire și a oferit un mesaj tare dat de Mihai Rotaru.
04.10.2023 | 12:55
Mihai Rotaru mesaj tare dupa 51 cu Botosani 27 puncte in urmatoarele 9 meciuri
Mitică Dragomir și Horia Ivanovici au vorbit despre Universitatea Craiova. Gazda emisiunii a făcut o dezvăluire și a oferit un mesaj tare dat de Mihai Rotaru.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat duelul cu FC Botoșani, scor 5-1. După meci, Mihai Rotaru a oferit un mesaj tare pe care Horia Ivanovici i l-a dezvăluit și lui Mitică Dragomir. Fostul președinte LPF a discutat despre formația din Oltenia și despre Andrei Ivan.

Mihai Rotaru, mesaj tare după 5-1 cu Botoșani: „27 puncte în următoarele 9 meciuri!”

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Horia Ivanovici a făcut o dezvăluire importantă despre un mesaj tare pe care l-a dat Mihai Rotaru. Se pare că patronul Universității Craiova susține că jucătorii sunt mult mai determinați să facă performanță sezonul acesta. Patronul oltenilor promite 9 victorii.

ADVERTISEMENT

“Știi ce mi-a zis Mihai Rotaru? «Băieții s-au enervat rău și s-au mobilizat. 27 de puncte facem. 9 victorii o să avem». S-au înrăit de criticile acestea, de tot. A zis Rotaru că e atmosferă din aia de luptători.”, a mărturisit Horia Ivanovici.

În contextul situației lui Andrei Ivan, dar și despre ceea ce a spus Mihai Rotaru a vorbit și fostul președinte LPF. Dumitru Dragomir consideră că fotbalistul de la Universitatea Craiova trebuie încurajat dacă echipa vrea performanță. Nea Mitică a mai dat și un sfat valabil pentru patronul oltenilor, dar și pentru Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“I-am luat apărarea. Greșește lumea cu Ivan. Să-l lase în pace și să îl încurajeze. Dacă vor să aibă performanță. Asta strică toată unitatea de echipă. Oricum, sunt pe locul 3, Horia. Să nu strice atmosfera. Asta îi spun și lui Gigi. Nu pune presiune pe echipă, deloc. Valabil pentru amândoi (n.r. – și pentru Mihai Rotaru). Presiunea îi distruge.”, a declarat Mitică Dragomir.

Dragomir nu vede cu ochi buni condamnarea lui Lupu

Fostul președinte al LPF a vorbit apoi și despre condamnarea definitivă la închisorea cu executare a lui Dănuț Lupu. El consideră că decizia este una foarte dură, mai ales că în cazuri mult mai grave decât acesta judecătorii au dat dovadă de foarte mare clemență.

ADVERTISEMENT

“Astea nenorociri. Eu cunosc unul care a omorât doi inși și nu a luat nici cu suspendare. Este infiorător de dură, pentru așa ceva să-ți dea 7 luni și 10 zile este de neconceput. În loc să-l lași să muncească, se sperie în două luni.

Voi nu știți ce e, a pușcărie e nenorocire. Îl distruge, psihic îl distruge. Ca și carieră, că avea omul serviciu. Îl mai primesc ăia la Ministerul de Interne după condamnare?”, a spus Dumitru Dragomir despre condamnarea lui Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

“Nu, păi Lupu a intrat la noi, a fost jumătate de oră la noi în emisiune, imediat după condamnare a intrat. A spus omul tot, a început să plângă în emisiune a fost infiorător. Și a zis că știe sigur că o să-i închidă contractul”, a spus Horia Ivanovici.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dezvăluiri din vestiarul Universității Craiova

ADVERTISEMENT