Sport

Mihai Rotaru, ofertă în direct pentru titularul de la FCSB: „Dăm două milioane de euro”

Mihai Rotaru a făcut o ofertă în direct pentru un jucător titular al celor de la FCSB. Patronul Universității Craiova este dispus să pună pe masă două milioane de euro.
25.07.2023 | 23:54
Mihai Rotaru oferta in direct pentru titularul de la FCSB Dam doua milioane de euro
Mihai Rotaru a ofertat în direct un jucător de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a intrat în jocul lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB a făcut publică la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI lista cu jucătorii de la Universitatea Craiova pentru care ar plăti o sumă de bani. Finanțatorul clubului din Bănie i-a făcut o ofertă publică, în direct, lui Gigi Becali pentru Darius Olaru.

Mihai Rotaru, ofertă în direct pentru titularul de la FCSB: „Dăm două milioane de euro”

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a explicat că evaluează valoarea unui jucător în funcție de suma pe care ar putea să o obțină în urma unui transfer. Patronul vicecampioanei a mărturisit că ar plăti 3 milioane de euro pentru a-i transfera pe Jovan Markovic, Andrei Ivan și Ștefan Baiaram de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Ulterior, latifundiarul din Pipera a râs de Alexandru Mitriță, despre care a spus că nu se poate duela ca valoare cu Florinel Coman. Replica lui Mihai Rotaru nu a întârziat să apară. Patronul „alb-albaștrilor” a declarat că singurul jucător de la FCSB pe care l-ar transfera ar fi Darius Olaru și a făcut o ofertă publică.

Totodată, Rotaru a dezvăluit că nu l-ar înlocui pe Mitriță cu Florinel Coman. „Ne-am uitat la FCSB în curte. Cred că de la ei doar pe Olaru l-am lua în acest moment. Ce au pe stânga? Nu l-am da niciodată pe Mitriță pentru Coman!

ADVERTISEMENT

În dreapta sunt Miculescu și Cordea, noi venim cu Ișfan, acum și cu Ivan. În atac ei au Compagno, noi Koljic și Markovic. Noi avem cel mai bun jucător U21 din România, pe Baiaram. Fundașii centrali nu i-aș da pe ce are FCSB.

Pentru Olaru, dacă vreți, facem ofertă publică. Dăm 2 milioane de euro pentru Olaru! Dacă îl dă. N-am făcut eu deschiderea în asta”, a declarat Mihai Rotaru, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru anunță un nou transfer la Universitatea Craiova: „Sperăm într-o zi sau două să vină cineva pe acest post la noi”

FCSB a dat lovitura pe piața transferurilor din această vară după transferul lui Damjan Djokovic. Mihai Rotaru a anunțat că le va răspunde roș-albaștrilor cu un transfer în zona mediană. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Universitatea Craiova vrea să-l repatrieze pe Alex Cicâldău căruia îi oferă un salariu de 250.000 de euro anual.

„Ei au venit cu Djokovic, sperăm într-o zi sau două să vină cineva pe acest post la noi”, a mai spus Mihai Rotaru. Patronul Universității Craiova a vorbit ulterior despre campania de transferuri a rivalelor din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„CFR s-a repoziționat și cred că a făcut-o foarte bine. Au făcut rost și de bani, și-au schimbat și stilul. S-ar putea să descoperim că e mai puternică după această transformare. Rapid e acolo și va mai fi, au și eu buget peste 10 milioane de euro acum. Farul e Farul, au 6 puncte chiar dacă au jucat cu rezervele. Sepsi e Sepsi, poate fi acolo. Toate echipele din play-off se vor bate la campionat”, a încheiat Mihai Rotaru.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 3,35 este cota pentru „X” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT