Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru pregăteşte marea bombă! Marius Şumudică, antrenor la Universitatea Craiova: „Este pe stilul lor, cu sânge fierbinte!”

Marius Șumudică, la Universitatea Craiova?! Este bomba pe care Mihai Rotaru ar putea-o dinamita în ultima parte a campionatului!
20.02.2024 | 13:55
Mihai Rotaru pregateste marea bomba Marius Sumudica antrenor la Universitatea Craiova Este pe stilul lor cu sange fierbinte
Mihai Rotaru pregăteşte marea bombă! Marius Şumudică, antrenor la Universitatea Craiova: „Este pe stilul lor, cu sânge fierbinte!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, antrenor la Universitatea Craiova ar fi bomba finalului de campionat în SuperLiga. În cazul în care ar ajunge în Bănie, „Șumi” ar fi al 5-lea tehnician pe care îl numește Mihai Rotaru în acest sezon.

Marius Șumudică, antrenor la Universitatea Craiova?

Lui Ivailo Petev îi tremură scaunul la Universitatea Craiova. Antrenorul bulgar nu pare să se fi adaptat încă în Bănie, iar rezultatele întârzie să apară. Cu patru etape rămase până la finalul sezonului regulat și după 2-2 la Botoșani, oltenii sunt pe locul 5, cu 39 de puncte, cu 16 mai puține decât FCSB, și cu cinci peste Hermannstadt, ocupanta locului 7.

ADVERTISEMENT

„Eu nu l-aș vrea pe Șumudică la Universitatea Craiova, Craiova care se va califica în play-off. Nu l-aș vrea pe Șumudică pentru că e un antrenor care știe să motiveze.

Are șmecheria aia fotbalistică. Alibec fugea cu el? Budescu fugea cu el? Lovin băga materiale? Pentru Șumudică m-aș bucura și pentru noi, aici, la emisiune că am avea ce să vorbim cu el antrenor la orice echipă din România.

ADVERTISEMENT

Dar în perspectiva jocurilor din play-off, nu mi l-aș dori la o adversară a Rapidului, mai ales la Craiova. Mai ales că Șumudică e pe stilul lor, mai cu sângele fierbinte, mai un dans din buric. Cred că ar prinde. Mitriță a mai lucrat cu el. Va avea un feedback bun la nivel de vestiar.

Șumudică poate domina un vestiar greu ca cel al Craiovei. Cred că Universitatea Craiova ar fi mai puternică cu Șumudică decât e în momentul de față”, a declarat Robert Niță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Șumudică are probleme în Turcia!

Până să existe posibilitatea de a reveni în România, Marius Șumudică are probleme mari în Turcia, acolo unde a ajuns la retrogradare cu Gaziantep. Este pe locul 17, primul din zona „roșie”, cu 28 de puncte, la fel ca Fatih Karagumruk, dar cu un golaveraj mai slab.

„Nu știu cât va mai avea răbdare (n.r. – Mihai Rotaru). Dacă nu ai răbdare când îl ai pe Neagoe acolo și echipa joacă și invoci ghinionul ca să îl schimbi, acum echipa nu joacă mai nimic și mai treci și din situații nedorite. Botoșani nu e FCSB, dacă faci 2-2, te conduce FCSB și revii, o dai mai pe pozitiv, dar când te conduce Botoșani 2-0, trebuie să te uiți de ce ajungi în situația aia”, a adăugat Niță.

ADVERTISEMENT

Universitatea a început sezonul cu Eugen Neagoe la timonă. Au urmat apoi alți trei tehnicieni, Laurențiu Reghecampf, Corneliu Papură și, acum, Ivailo Petev. Despre posibilitatea ca Marius Șumudică să ajungă pe banca tehnică a Universității Craiova a scris și digisport.ro.

PREGATESTE Mihai Rotaru BOMBA la U Craiova?! | Marius Sumudica, ANTRENOR in Banie

ADVERTISEMENT