Sport

Mihai Stoica a anunțat că s-a împăcat cu Gigi Becali: „A fost și alimentat de unii”

Mihai Stoica a anunțat că s-a împăcat cu Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a avut câteva zile în care nu a vrut să discute cu el.
24.08.2023 | 19:38
Mihai Stoica a anuntat ca sa impacat cu Gigi Becali A fost si alimentat de unii
Mihai Stoica a anunțat că s-a împăcat cu Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că Gigi Becali a fost și alimentat de unele persoane care și-ar dori ca el să nu mai aibă o relație apropiată cu patronul echipei, fără să dea nume.

Mihai Stoica a anunțat că s-a împăcat cu Gigi Becali

Mihai Stoica a anunțat că s-a împăcat cu Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului a fost supărat o perioadă scurtă de timp pe el, în urma eliminării vicecampioanei României din turul trei preliminar Conference League:

ADVERTISEMENT

„Când deschizi o sticlă de apă minerală cu gaz, dacă o agiți, deversează, dar dacă o lași câteva zile, parcă devine apă plată. Era agitat! Ok, am ieșit oribil cu Karagandy, dar noi nu suntem obișnuiți să ieșim înainte de play-off.

Eu oricum susțin că am fost dezavantajați de arbitraj cu Nordsjaelland. Dacă primeam noi penalty sau dacă nu primeau ei penalty. În condițiile în care au vândut un jucător cu 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Nuamah, care a ajuns la Lyon și care nu va face față acolo. Bine, poate sunt și supărat că ne-au scos, dar nu-l văd să se impună acolo.

Au fost câteva zile când nu am vorbit cu Gigi, era supărat pe mine și mi se pare normal. El spune că îi place de Pantea de la un meci cu Dinamo. Mie îmi plăcea de atunci, dar nu i-am spus niciodată să-l dea pe Pantea”.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile s-au rezolvat!”

„Gigi a fost și alimentat și de unele persoane care s-ar simți bine ca eu să nu mai am relația asta cu el. Nu știu cine, n-are importanță. Lucrurile s-au rezolvat, acum am închis telefonul cu Gigi.

Au existat în decursul anilor și mai multe momente în care nu am discutat. Eu am unele reacții pe care nu le gestionez. Nu există așa ceva, să nu fie intensitate la antrenamente”, a continuat Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Noi dacă facem 1 oră și 45 de minute antrenamente, face Hagi 3 ore jumate? Cine i-a spus asta lui Gigi… e o prostie imensă, nu se poate așa ceva. Deci antrenamentele cu Neubert au toate intensitate”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT